iPod Touch Januar opdatering

Den 15. januar 2008, i Apple, iPod, af Lars Dahl

iPod Touch Januar opdateringI forbindelse med MacWorld 2008 blev der udsendt en softwareopdatering til iPod Touch.

Den nye opdatering giver iPod Touch en lang række funktioner som man før har måttet skule til iPhonen for at opleve. iPod Touch har fået tilføjet det 5 iPhone appikationer Mail, Maps, Weather, Notes og Stocks. Disse programmer er sådan set ikke iPhone-afhængige, så burde vel egentlig have været på iPhonen fra starten.

Opdateringen omfatter derudover en del af de opdateringer der idag blev tilføjet iPhonen. Dette være sig Brugerdefinerbar Home Screen, Web Clips og Movie Rentals.

Én besvarelse til iPod Touch Januar opdatering

  1. DeMundus siger:

    Det er fint nok, det er bare en skam at man ikke kan hente den, ved ikke om det er fordi vi som dansker er begrænset af den danske itunes butik? Henter fint 1.1.3 opdateringen – men man skal jo "købe" de nye programmer – hvilket ikke kan lade sig gøre. Jeg vil slet ikke kommentere på hvad jeg synes om at man skal give penge for de prgrammer…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *