Vægmontér din Mini, Airport eller Apple TV

Den 25. februar 2009, i Apple, iPod, af Lars Dahl

Vægmontér din Mini, Airport eller Apple TVDet amerikanske firma H-Square har specialiceret sig i lidt af en niche. De producerer nemlig vægmonteringsbeslag til Apple produkter. Deres sortiment indeholder monteringsbeslag til Mac Mini og Airport-baser og har netop udviddet deres sortiment med et beslag til Apple TV.

Deres beslag har i bund og grund to funktionaliteter: produkterne gør det naturligvis muligt at montere sine Apple-produkter på væggen på en praktisk, men ogsåæsterisk flot måde, men samtidig kan beslagene også sikre dine Apple-produkter imod tyverri.

Tyverisikring af Mac MiniBl.a. monteres deres produkt Mini Sheft på en vertikal flade, Mac Mini’en skubbes ind i beslaget og sikres derefter med en hængelås.

Alle deres produkter har indbygget baggrundsbelysning, som får Apple-produktet til at se ekstra lækkert ud på vaggen, Baggrundsbelysningen får strøm fra Apple-produktet via USB .

Har du behov for at montere dine Apple-produkter på væggen kan der søges mere info på hjemmesiden hos H-Squared samt ved den skadinaviske forhandler PWI

Tags:  

Safari 4 beta.

Den 25. februar 2009, i Apple, af Oddj0b

Safari 4 Klar til lanceringSå er Apple endelig kommet med den nye version af Safari. Denne skulle i teorien være den hurtigste browser på markedet den skulle efter en iBench test være 7 gange hurtigere end IE7 og 3 gange hurtigere end Firefox 3 og som en lille lækkerbidsken til de enkelte windows brugere af dette site har safari til windows fået look og feel der matcher resten af ms’ styresystem.

Yderlige har Apple også givet Safari coverflow, så nu kan du have coverflow i stortset alle dine applikationer fra Apple, og de giver mulighed for plug-ins så undertegnede krydser fingre for ligeså mange addons til Safari som der er apps til iPhone og til sidst, men ikke mindst har de lavet en thumbnail startside med brugerens top sites, opstillede i bedste macstil.

Hele herligheden kan hentes http://www.apple.com/safari/download/

 

Her er Steve Jobs’ Garderobe

Den 24. februar 2009, i Apple, af Lars Dahl

Her er Steve Jobs’ garderobeDet er i dag d. 24. februar, men hvad er det, der gør denne dag til en langt vigtigere februardato end fastelavnsmandag? Det er naturligvis vores alle sammens favorit CEO Steve Jobs’ fødselsdag! Steve bliver i dag 54 år, og selvom det er første gang i hans tid som CEO at han må sidde over et “Share Holder’s Meeting” på grund af hans sygdom, så holder vi os ikke tilbage her på MacSiden med at fejre dagen i dag.

Vi, der er i Steves faste fanskare, kender naturligvis til hans trademark-outfit: Sort rullekrave, Levis jeans afsluttet med de afslappede sneakers. Nu kan DU få muligheden for klæde dig ud, og være Steve for en dag, i anledning af Steves fødselsdag, samt det faktum at det netop har været fastelavn. Der bliver nemlig lukket op for Steves garderobe på hjemmesiden StevesOutfit.com.

Siden giver dig et nemt og hurtigt overblik over Steves garderobe, og det er i virkeligheden ikke så svært at overskue, for som før omtalt skal der ikke meget til at matche Steves outfit. På hjemmesiden findes der direkte links til følgende produkter på Amazon: En sort cashmere rullekravebluse, faded Levi’s 501 jeans samt de behagelige New Balance Sneakers. Priserne på produkterne kan dog få én til at overveje, hvordan Steve får hans personlige økonomi til at hænge sammen med den ene dollar, som Apple giver ham om året i løn 😉

Selvom det officielt var fastelavn i mandags ser vi er på MacSiden ingen grund til ikke at gå ud og investere i et Steve-outfit allerede i dag! 🙂

Læs mere »

 

Få 1000 gb intern harddisk in din MacBook Pro

Den 23. februar 2009, i Ikke kategoriseret, af Lars Dahl

Få 1.000 GB intern harddisk i din MacBook/ProMCE Technology har netop opgraderet deres produkt OptiBay til at supportere de nye unibody Macs.

Deres unikke produkt giver alle MacBook og PowerBook ejere mulighed for at installere hele 2 harddiske i deres bærbare computere. Til gengæld må man sige farvel til det interne optiske drev…

MCE OptiBay erstatter det interne drev med en sekundær harddisk på op til 500GB og sammen med en 500GB primær disk har din bærbare mac nu 1 Terrabyte harddisk-plads 🙂

Hvad kan man så bruge al denne plads til? Ja mulighederne er mange, hvis man kan undvære det interne drev:

  • Det oplagte: Lagring af store mængder data (billeder, video, musik mv.)
  • RAID konfigurering til høj hastished eller sikkerhed
  • Dual Boot: Én disk til OS X, Én disk til bootcamp
  • En disk til data, én disk til arbejdshukommelse

Og man behøver jo sådan set ikke at sige farvel til et Optisk drev, da der jo blot kan tilsluttes et eksternt optisk drev via USB eller FireWire 🙂

Læs mere »

 

Video af ny Mac Mini?

Den 21. februar 2009, i Apple, af Lars Dahl

Video af ny Mac Mini?Er dette den nye Mac Mini?

Det tyder efterhånden på det, da der efterhånden 2 gange er dukket billeder op på nettet af denne udgave af mac mini med både Mini-DVI port og Mini Displayport samt Firewire 800 og 5 USB-porte udsat de tidligere 4. Ydermere skulle den nye Mac Mini være baseret på et GeForce 9400M i stedet for det mindre kraftige integrerede Intel GMA 950 grafikkort. Mac Mini’en trænger i hvert fald gevaldigt til en opdatering, da den ikke er blevet opdateret siden november 2007…!

Se videoen herunder:


 

Sonofon & Telenor skal også sælge iPhone i Danmark

Den 20. februar 2009, i iPhone, af Lars Dahl

Sonofon / Telenor skal sælge iPhone i DanmarkSonofon har netop meldt ud, at de har afsluttet forhandlinger med Apple, som sikrer Telenor/Sonofon rettigheder til at sælge iPhones i Danmark, Norge og Sverige. Det betyder at Telia monopol i Danmark dermed ophæves og der åbner sig pludselig muligheder for konkurrence på det danske marked.

Sonofon skriver endnu ikke noget om priserne på de kommende iPhones, men mon ikke de vil forsøge at tage lidt markedsandele fra Telia med nogen konkurrencedygtige priser?

Læs mere på Sonofons hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig opdateringer omkring Sonofons lancering af iPhones: http://www.sonofon.dk/privat/abonnementer/tale/surf/iphone/iPhone.aspx 

Læs mere »