biteSMSDen danske videoportal Videomonster.dk har netop opdateret med en ny video der gennemgår hvordan man opdaterer sin iPhone 1G til version 2.1 og samtidig Jailbreaker sin iPhone.

Se videoen her.

Tags:  

iPhone software 2.1 er ude – klar til download

Den 12. september 2008, i iPhone, af Klaus T.

Apple stadig herre over iPhone/iPodSå er iPhone software 2.1 ude og klar til download. Hvis du kører med en “pwnage” 2.0.2, burde du kunne opdatere normalt i iTunes til 2.1 og stadig kunne bruge dit “uoriginale” SIM kort. Jailbreaks og Installer/Cydia vil dog ikke længere virke, men hvem har efterhånden behov for dem, med det store udbud der er at finde i App Store?

Rettelser og tilføjelser i 2.1. er bl.a.:

 • Decrease in call set-up failures and dropped calls
 • Significantly better battery life for most users
 • Dramatically reduced time to backup to iTunes
 • Improved email reliability, notably fetching email from POP and Exchange accounts
 • Faster installation of 3rd party applications
 • Fixed bugs causing hangs and crashes for users with lots of third party applications
 • Improved performance in text messaging
 • Faster loading and searching of contacts
 • Improved accuracy of the 3G signal strength display
 • Repeat alert up to two additional times for incoming text messages (in case you missed the beep the 1st time)
 • Option to wipe data after ten failed passcode attempts
 • Genius playlist creation
Tags:  

Flere iPhone abonnementer hos Telia

Den 1. september 2008, i iPhone, af Klaus T.

Telia logoSelvom Telias undersøgelser før iPhone-lanceringen sikkert har ramt plet i mange tilfælde, mht. deres iOn-abonnement, er der selvfølgelig også brugere der ligger i “hver sin ende” af skalaen og derfor ikke passer ret godt ind i iOn abonnementet. Det vil Telia nu gøre noget ved og har derfor idag lanceret et nyt datafrit abonnement til iPhone-kunder som ikke har noget særligt behov for data, men umiddelbart kun snakker og sender SMS’er med deres iPhone. Telia informerer at også en datapakke til “superbrugere” er på vej.

”Vi har selvfølgelig lyttet til de forbrugere, der primært ønsker at bruge deres iPhone til tale. Derfor er jeg glad for, at vi har fået mulighed for at udvide vores iPhone-tilbud, så man nu kan købe en iPhone med flere af vores eksisterende abonnementer, hvor der ikke er inkluderet data,” siger Jesper Brøckner, administrerende direktør i Telia.

Flere iPhone abonnementer hos TeliaFor at tilgodese de under 1% af brugerne som benytter mere end de inkluderet 300MB i iOn-abonnementet, siger Jesper Brøckner:

”Vi kan selvfølgelig også se, at der er en ganske lille gruppe af iPhone-superbrugere, som rent faktisk bruger mere end 300MB om måneden. Og derfor kommer vi selvfølgelig med en attraktiv datapakke i løbet af september”.

De nye abonnementer som bliver tilgængelige for nye iPhone-købere er On, Xpress 2.0 og Basic. Erhvervskunder kan vælge mellem Easybiz, Mobiz og Business On.

Det mest positive ved de nye abonnementer hos Telia, er at den totale anskaffelsespris nu er faldet med næsten 1.000 kroner. Hhv. fra 4.693 kr til 3.693 kr for en 8 GB og fra 5.293 kr til 4.393 for en 16 GB 

Tags: