Telia

Den 30. maj 2008, i iPhone, af Daniel Bahl

Telia logoTelias aftale med Apple om at sælge amerikanernes iPhone i Norden og Baltikum giver næppe det svenske mobilselskab eneret på at sælge mobilen i Danmark.

 Sonofon vil også have en bid af kagen.

 Læs hele nyheden her. 

Læs mere »

 

Jep,

Den 28. maj 2008, i iPhone, af Daniel Bahl

Jeg tænkte jeg lige ville besøge http://telia.dk/iphone for at se om der var noget spændende at se, og ja, nørderne hos Telia har været igang 😉 

 

Hverken telia.se, telia.no eller de andre lande har en iPhone-side, her får man blot en fejl. 

Læs mere »

Tags:  

Telia klar med iPhone i Danmark

Den 27. maj 2008, i iPhone, af Daniel Bahl

Telia logoApples stærkt omtalte og lige så omdiskuterede, første mobiltelefon, iPhone, kommer nu til salg i Danmark. Priser, model og lanceringstidspunkt er endnu uklart.

Telia Sonera, Nordens største teleselskab, meddelte tirsdag morgen, at det har underskrevet aftale med Apple om at sælge telefonen i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland og Litauen senere i år.

Kilde 

 

Den 22. maj 2008, i Mac OS, af jkleis

Det største problem ved FF3RC1 – er at de fleste plugins fra FF2, ikke understøttes i FF3 beta og release kandidaterne.

Der kan være to grunde til dette – enten så fungerer de ikke med FF3, eller også fungerer de aldeles glimrende, bortset lige fra at de ikke har opdateret deres versionsnummer check.

“Løsningen” på dette er simpel – Slå versionskontrollen i FF 3 fra.

Der er dog det problem, at det garanteter ikke at plugin’et fungerer – og det kan endda være at der er en eksplicit grund til at plugin’et ikke fungerer i FF3. Så løsningen er på EGET ANSVAR. Men her kommer den:

Læs mere »

Tags:  

iPhone, udsolgt eller udgået?

Den 17. maj 2008, i iPhone, Rygter, af Oddj0b

iPhone, udsolgt eller udgået?iPhone meldes stadig udsolgt i Amerika og Stor Britanien, dette er både gældende for online butikker og Apples egne butikker. O2 der har eksklusiv aftale omkring iPhone i Stor Britanien melder også udsolgt af den populære telefon. Dette har sat gang i rygte maskinen omkring en iPhone 2.0 med muligt 3G tilgang, dette ville passe perfekt ind i kalenderen da Apple snart kan holde 1 års dag for iPhone og skal have noget nyt at præsenterer til WWDC d. 9. juni i San Francisco.

Læs mere på  Macworld

Tags:  

Mens vi venter på 10.5.3

Den 14. maj 2008, i Apple, af jkleis

And there was light!
… Ehrm, spotlight?
… Someone, turn on the damned light!

…Anyone out there???

Oh steve, why have you abandoned us?

Sådan følte jeg det med hensyn til Tiger – der introducerede spotlight – et potentielt super værktøj, men kraftigt stækket af manglende vilje til lige at tilføje et par logiske operationer i spotlight interfacet – der om ikke andet vil få spotlight funktionen til at være brugbar.

MEN der manglende vilje fra Apples side til at bruge et kvarter på at fikse et generelt problem – sådan at man i stedet skulle vente to år på Leopard hvor det endeligt var muligt. At Leopard nu har fået muligheden, og som bonus er blevet langt hurtigere til at indeksere – undskylder ikke Apples manglende vilje til at lave tilføjelser til Tiger. Min værste frygt er noget lignende vil ske med Leopard.

Læs mere »

Tags:  

iPhone på vej i 10 nye lande

Den 6. maj 2008, i Apple, iPhone, af Lars Dahl

iPhone på vej i 10 nye landeVodafone.com har i dag annonceret at de vil sælge iphone i 10 nye lande. Denne liste af lande kan umiddelbart se en sporadisk spredt ud over kloden, men kan tyde på at Apple er ved at skyde med spredehagl for at nå deres mål om at sælge 10.000.000 iPhones i 2008. Der er dog ingen udmeldinger om hvornår dette vil ske og hvordan det kommer til at se ud med abonnement osv. I pressemeddelelsen står der blot at Vodafone netop har underskrevet en aftale om sælge iPhone i 10 af de lande, hvor Vodafone i forvejen har et marked. Disse lande er:

  • Australien
  • Tjekkiet
  • Egypten
  • Grækenland
  • Italien
  • Inden
  • Portugal
  • New Zealand
  • Sydafrika
  • Tyrkiet

Hvis Vodafone havde haft et marked i Danmark, så havde vi også været på vej imod iPhones i Danmark, men vi må desværre vente til en af de danske forhandlere for fedtet sig ind på Apple 🙂

 

Tags: