Avis: iPad 2 kommer i næste uge

Den 22. februar 2011, i Apple, iPad, af Frederik Danvig

Allerede i næste uge kan iPad'en, som vi kender den, være fortid.

Rygterne har svirret i månedsvis, og nu lader det endelig til, at Apple er klar med efterfølgeren til den storsælgende iPad.

Det er den amerikanske erhvervsavis Wall Street Journals blog, All Things Digital, der har fået at vide, at Apple har planlagt et event i næste uge – nærmere bestemt onsdag den 2. Marts.

Hvordan de nye iPads vil se ud ved elvsagt kun Apple, men flere kilder peger på, at den slanke tablet bliver endnu tyndere, får bedre batterilevetid og en bedre skærm.

Læs mere »

Tags:  

Steve Jobs til all-stars-møde med præsidenten

Den 19. februar 2011, i Apple, af Frederik Danvig

Præsident Obama holder hof, her flankeret af hhv. Steve Jobs og Facebooks Mark Zuckerberg.

Efter ugers intens spekulation omkring Apple-chef Steve Jobs’ helbred, deltog han i går aftes i en middag arrangeret af den amerikanske præsident Barack Obama.

Det lukkede middagsselskab havde i følge det Hvide Hus til formål at diskutere, hvordan den hårdt pressede amerikanske økonomi atter kan komme på fode.

Til det formål havde Barack Obama indkaldt et regulært stjernehold af Silicon Valleys allerstørste personligheder, topchefer, opfindere og investorer.

All-stars og excentriske milliardærer

Sammen med Facebook-grundlægger, wonderkid Mark Zuckerberg, 26, sad Steve Jobs, 56, på hofpladsen ved siden af præsidenten.Tilsyneladende iklædt den uniform, vi kender ham bedst i: den sorte turtleneck.

Af andre tech-notabiliteter omkring bordet har vi Googles afgående CEO Eric Schmidt yderst til venstre, Twitters nye topchef Dick Costolo, Yahoo-boss Carol Bartz, Oracles flamboyante Larry Ellison, der siges at være inspirationen for den excentriske milliardær-opfinder Tony Stark i Iron Man-filmene.

Microsofts topchef Steve Ballmer og HP’s ditto Léo Apotheker glimrede imidlertid ved deres fravær. En mulig forklaring på i hvert fald Ballmers manglende deltagelse kan dog være, at mødet var specifikt for de Californiske tech-virksomheder, hvor Microsoft jo som bekendt holder til i Seattle-forstaden Redmond i staten Washington.