Julegave: Sådan får du gratis e-bøger på iPad

Den 16. december 2011, i Apple, iPad, af Frederik Danvig

Har du endnu ikke fået fingrene i biografien om Steve Jobs? Så kan det nu lade sig gøre helt gratis.

Årets største bestseller, Walter Isacssons officielle Steve Jobs-biografi, er et sikkert julehit til Apple-interesserede over hele verden. Men den kan faktisk blive din helt gratis, og du behøver ikke engang vente til den 24. december for at finde den under juletræet.

Der findes nemlig en ret genial løsning, som især er velegnet, hvis du er så heldig at have en iPad. Så kan du nemlig downloade e-bøgerne og læse dem direkte på iPad. Helt gratis.

Løsningen, som Jacob Wittorff fra PC World også har beskrevet, hedder eReolen.dk, og er et samarbejde mellem landets biblioteker. Der findes i skrivende stund over 2.000 titler, og der føjes konstant nye til.

Det eneste, det kræver for at komme igang med læsningen på iPad, er, at man opretter et Adobe ID, der holder styr på dine udlån, og en lille app til iPad, der hedder Bluefire Reader, der fungerer som ebogs-læser på iPad.

Når det er klaret, er du parat til at gå ind på eReolen.dk på din iPad, hvor du logger ind med dine sædvanlige låner-oplysninger fra dit lokale bibliotek.

Find din bog og tryk Lån – så downloader bogen automatisk i din nye app, Bluefire Reader.

Hvis du er i tvivl, kan du også se denne demonstrationsvideo fra eReolen.

God læselyst.

Tags:  

2 Responses to Julegave: Sådan får du gratis e-bøger på iPad

  1. Daniel Ackey siger:

    Se også en vejledning til hvordan du går på youtube.com/ereolen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *