Rygte: 15″ MacBook Air på trapperne

Den 15. november 2011, i Apple, Rygter, af Frederik Danvig

Får vi nu langt om længe MacBook Pro’ens sværvægter-power i en indpakning i stil med den ultra-slanke MacBook Air? Noget kunne tyde på det.

Det er ikke første gang, vi hører idéen om en 15″ MacBook Air.

Faktisk har rygterne i længere tid gået på, at MacBook Air er fremtidens platform for Apples bærbare, og at MacBook Pro-typen helt vil udgå i takt med, at der kan passes mere og mere power ind i det slanke Air-design. Det nye er, at det skifte allerede kan ske om blot 4-5 måneder, skriver  DigiTimes.com.

Planen er, lyder rygterne, at MacBook Pro-modellen som vi kender den i dag udgår og afløses af en 15″ MacBook Air, der får væsentlig mere power, end de to nuværende Air-modeller på 11″ og 13″. Det betyder, at den stadig får en Pro-agtig status og skærm, men får Air’ens lette og luftige design.

Den bliver dog mere Air end MacBook Pro, for al sandsynlighed taler for, at cd-drevet droppes. Kender man lidt til Steve Jobs og hans kompromisløse holdninger, så er det nemlig ikke svært at forestille sig, at Apple bliver den første producent til helt at skrotte cd-drevet i samtlige sine bærbare maskiner.

Husk på, at Apple har gjort det før. I 1998 med den første iMac, hvor Apple undlod at putte et diskettedrev i. På daværende tidspunkt helt utænkeligt og nærmest vanvittigt, lød reaktionerne – men Apple fik jo ret, selvom det var et vovet skridt.

Nu er Apple parate til at tage det næste, for er der nogen, der tør gå radikalt til værks, så er det dem. Og mit gæt er, at de gør netop det allerede til næste år.

Tags:  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *