Skynd dig: Hent batteri-opdateringen til iOS 5

Den 10. november 2011, i Apple, iPad, iPhone, iPod, af Frederik Danvig

Så er der godt nyt til alle, der har oplevet problemer med batteritiden i iPhone 4S eller i kølvandet på installering af iOS 5 på ældre iPhones, iPods eller iPads.

Det problem, der resulterede i et usandsynligt stort batteriforbrug, er nemlig fundet og rettet i en netop frigivet opdatering, iOS 5.0.1, der specifikt retter batteri-problemerne.

Opdateringen fylder lige knap 40 mb og kan som noget nyt hentes direkte fra iOS. Du behøver altså ikke koble din enhed til Mac’en og opdatere igennem iTunes længere.

For at hente den nye softwareopdatering går du ind i Indstillinger –> Generelt –> Softwareopdatering.

Selv skriver Apple, at opdateringen indeholder følgende:

• Løser problemer med batteriets levetid

• Tilføjer multitasking-bevægelser på den originale iPad

• Løser problemer med dokumenter i netskyen

• Forbedrer stemmegenkendelse for australske brugere, som bruger diktering

Produkter, der er kompatible med denne softwareopdatering: iPhone 4S,  iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 2, iPad, iPod touch (4. generation), iPod touch (3. generation).

Tags:  

5 Responses to Skynd dig: Hent batteri-opdateringen til iOS 5

 1. Brian Falk siger:

  Jeg har en “gammel” Iphone 4. Jeg har aldrig haft problemer med batteriet. I går aftes opdaterede jeg til iOS 5.1 og nu er batteriets levetid helt håbløs. Gik fra 100 % til 32% i løbet af natten, hvor jeg vel at mærke ikke rørte telefonen. Jeg har lukket alle programmer, men det har ikke hjulpet. ØV!

  • Frederik Danvig siger:

   Hej Brian
   Ja, det er desværre også, hvad jeg kan læse mig frem til på nettet. Bl.a. denne artikel kommer ind på problemerne med iPhone 4:
   “Sidenote: As an aside, I think that iOS 5.0.1 has introduced the battery bug to my iPhone 4. Typically the handset would drop about 3 – 4% battery capacity overnight (around 7 hours). Since installing iOS 5.0.1 I’ve noticed a much bigger drop of around 15 – 20% with no change in how I’m using the handset. I’ll keep a closer eye on this over the next few days and see if the pattern holds true.”

   Det lyder som det, du oplever. Så mon ikke Apple har indset, at de har lavet en brøler. Jeg vil tro, der snart lander en ny opdatering – for det her virker ikke yderligere gennemtænkt.

 2. Benner siger:

  Hej der er rigtig mange der har batteri problemer, min falder også meget hurtiger end på 5.0
  håber apple snart fixer det

 3. Aisha siger:

  Heej.. Jeg ved ik rigtig om i hurtig kan besvare mit spørgsmål .
  Jeg fik udleveret en helt ny iphone 4 i mandags . Ekspidenten sagde, at den skulle oplades i 12-16 timer og jeg havde med det samme opdaterede ios 5. Da den var nået op på de 15 timer gik den fra 100 % batteri til 97 % selvom opladeren var i . Hvad kan dette skyldes?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *