Batteri-bøvl på iPhone 4S: Apple arbejder på sagen

Den 3. november 2011, i Apple, iPhone, af Frederik Danvig

Har du problemer med batteritiden på din nye iPhone 4S, eller efter at du opdaterede din gamle iPhone til iOS 5? Hvis svaret er ja, er der snart godt nyt.

Siden Apple lancerede iPhone 4S og software-opdateringen iOS 5 har nettets Apple-fora og Twitter svømmet over med klager over batteritiden, som har været elendig efter manges mening.

Nogle har foreslået mere eller mindre opfindsomme løsninger på problemet, mens langt de fleste tips og tricks til længere batteritid har drejet sig om at slå så meget fra som muligt, herunder især GPS-funktionalitet, der dræner batteriet hurtigt.

Men det burde jo altså ikke være nødvendigt at amputere sin telefon for at få den til at holde batteri, som Apple lover at den kan.

Nu lader det da også til, at Apple er opmærksom på problemet. En opdatering, der retter fejlen, skulle nemlig være på trapperne.

TIl siden The Loop siger en Apple-talsmand:

“Vi har fundet et par fejl, der påvirker batteritiden, og vi vil frigive en softwareopdatering, der afhjælper problemet, om et par uger.”

3 Responses to Batteri-bøvl på iPhone 4S: Apple arbejder på sagen

 1. Kim siger:

  Sgu noget skod, havde 100% klokken 10:00 kørte på arbejde og nu 18:00 er den på 26%
  og har kun taget et kortvarigt telefon opkald og lokations og tids automat styring er slået fra, så faktisk ikke brugt min 4s. Ydermere tricket med at køre batteri i bund og fuld opladning har heller ikke hjulpet.. Ups 24% mens jeg lige har skrevet det her, håber fanme den update virker

  🙁

 2. Lars siger:

  Apple har netop sendt iOS 5.0.1 beta til developers, som løser netop dette problem – jeg krydser fingre!

  Lars

 3. Haissam siger:

  Har opdateret min iphone 4s, slået alt fra og stoppede kørende programmer. Problemet er
  der stadigvæk for mit vedkommende, efter 7 timers offline tilstand så er batteriet på ca. 79%. Min gamle iphone 4 som også var opdateret med os5 og efter 7 timers offline tilstand så var batteriet på 98% .
  Der er et eller andet galt….en stor skuffelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *