Steve Jobs rasende på Google: Vil smadre Android

Den 21. oktober 2011, i Apple, iPhone, af Frederik Danvig

Den officielle biografi om Steve Jobs kommer i handlen på mandag, men de første medier har allerede nu fået eksemplarer til gennemlæsning.

Steve Jobs har alle dage været kendt som en mand med temperament og sine holdningers mod, og det kommer så sandelig til udtryk i den nye biografi lader det til.

Nyhedsbureauet AP fremhæver især ét citat, som Steve Jobs har sagt til biografiens forfatter Walter Isacson. Her fortæller Steve Jobs, at der er dømt krig mod Googles  mobilstyresystem Android, som Steve Jobs mener kopierer Apple fuldstændigt.

“Om nødvendigt vil jeg bruge mine sidste døende åndedrag, og jeg vil bruge hver eneste øre af Apples 40 milliarder dollars i banken for at få retfærdighed,” sagde Jobs til Isacsson og fortsatte sin kritik af Google:

“Jeg vil smadre Android, fordi det er et tyvstjålet produkt. Jeg er villig til at gå i atomkrig for det her.”
Senere mødtes Steve Jobs med Googles daværende topchef Eric Schmidt, der tilsyneladende forsøgte at finde en løsning på problemet og tilbød en økonomisk kompensation til Apple. Det var Steve Jobs imidlertid ikke interesseret i – uanset beløbets størrelse.

“I skal bare stoppe med at bruge vores idéer. Det er alt, hvad jeg beder om,” skulle han angiveligt have fortalt Google-chefen.

Tags:  

Én besvarelse til Steve Jobs rasende på Google: Vil smadre Android

  1. […] MacSiden.dk Alt det vigtige om Apple, Mac, iPhone, iPad, iOS Steve Jobs rasende på Google: Vil smadre Android […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *