Fra drøm til virkelighed: iPhone 5 i aluminium?

Den 26. september 2011, i Apple, iPhone, Rygter, af Frederik Danvig

iPhone 5 kunne se sådan ud, hvis man skal tro de seneste rygter. Illustration: Michal Bonikowski

Med en uge til sløret løftes for Apples kommende iPhone 5, begynder rygtemaskinen for alvor at brygge løs. Nu forlyder det, at telefonen får spritnyt design.

Seneste skud på stammen er en genoplivning af et tidligere sejlivet rygte. En analytiker hos den tyske storbank Deutsche Bank mener nemlig at vide, at Apples iPhone 5 får en bagside af aluminium i stil med iPad.

Mange fordele i nyt design

Hvis det rygte bliver til virkelighed skulle det efter sigende betyde en iPhone 5, der er både tyndere, lettere og mere hårdfør end den nuværende glaskonstruktion, der benyttes til iPhone 4. Skærmen skulle angiveligt også få et lille nøk opad i størrelse.

Billederne her er koncept-tegninger af den polske designer Michal Bonikowski, der har forestillet sig, hvordan en aluminiums-iPhone kunne se ud.

Sådan kunne iPhone 5 se ud i aluminium. Illustration: Michal Bonikowski

Og selvom billederne her altså blot er et design frit fra fantasien, er det ikke utænkeligt, at Apple satser på et design i samme stil. Det virker nemlig helt oplagt, at den massive ekspertise, som efterhånden er opbygget med at bygge MacBooks og iPad i den såkaldte unibody-konstruktion kan blive overført til iPhone også.

Indtil den 4. oktober er det hele stadig gætterier – og dem kommer der med garanti flere af i ugens løb – men hvis en ny iPhone ligner noget i den stil, som designeren her foreslår, så burde den sælge som hot cakes – spændende bliver det om prisen på iPhone 5 kommer til at stige som følge af de nye materialer.

Én besvarelse til Fra drøm til virkelighed: iPhone 5 i aluminium?

  1. Sebastian siger:

    Ikke dårligt. – Det er jo en hel del mere eksklusivt, hvis den er lavet i aluminium. Men det er jo stadig en illustration 😛 – Så jeg glæder mig til at se det endelige design.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *