Apple præsenterer iPhone 5 på hjemmebanen

Den 25. september 2011, i Apple, iPhone, af Frederik Danvig

Når Apples nye hovedkvarter, Campus 2, står klar i 2014, vil Apple have et auditorium med plads til over 1.000 tilhørere. I dag er det mere ydmyge rammer med plads til blot et par hundrede. Foto: Apple

Efter måneders spekulation skulle datoen for iPhone 5-afsløringen nu endelig ligge fast på tirsdag den 4. oktober. Men hvor iPhone-præsentationerne normalt afholdes i gigantiske rammer, har Apple denne gang valgt mere intime og hjemlige forhold.

Det forlyder nemlig, at Apple har fravalgt begge de to sædvanlige konference-steder,  Yerba Buena Center for the Arts og Moscone Center,  i San Francisco.

I stedet holder Apple iPhone 5-præsentationen i hjemlige omgivelser i hovedkvarteret på adressen 1 Infinite Loop i hjembyen Cupertino.

Tim Cook får debut i vante omgivelser

Og det kan der være god grund til. Det er nemlig den nye topchef Tim Cooks første rigtige præsentation, og hvor der i de store konference-centre i San Francisco er plads til adskillige tusinde tilhørere, er der i Apples eget “Town Hall”  auditorium blot plads til et par hundrede.

Derfor er rammerne væsentlig mere intime og ydmyge, når Tim Cook går på scenen til sin debut som den nye mand i front for verdens mest værdifulde selskab.

Tags:  

Én besvarelse til Apple præsenterer iPhone 5 på hjemmebanen

  1. […] Men nu er der måske endelig forbrødring i luften. Det ventes i hvert fald, at Facebook – måske endda Mark Zuckerberg selv – vil gæste Apples hovedkvarter, når iPhone 5-lanceringen finder sted den 4. oktober. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *