ENDELIG: Apple lancerer ny iPhone d. 4 oktober

Den 21. september 2011, i Apple, iPhone, Rygter, af Frederik Danvig

Snart kan du tweete direkte fra iOS 5, når det sammen med iPhone 5 forventes lanceret den første uge i oktober. Foto: Apple


Det tog sin tid, men nu skulle det være sikkert og vidst: Apple lukker pressen indenfor tirsdag den 4. oktober, hvor den stærkt ventede iPhone 5 blandt andet er på programmet.

Det er den sædvanligvis meget troværdige Wall Street Journal-blog All Things Digital, der skriver, at pålidelige kilder nu endelig har afsløret datoen for det medie-event, som Apple planlægger at holde til ære for iPhone 5.

Apple har altså ikke selv annonceret noget endnu, men mon ikke, der snarest kommer en officiel invitation, som vi kender det fra de andre produkt-lanceringer.

Læg godt mærke til det her

Selvom iPhone 5 uden tvivl får showets hovedrolle den 4. oktober, er der også et andet aspekt, der er værd at holde øje med. Det er nemlig første præsentation, hvor Steve Jobs formentlig ikke selv vil præsentere produkterne, men i stedet overlade det til den nye topchef, Tim Cook.

Selvom han har været Steve Jobs’ betroede medarbejder i mange år, har han kun ganske sjældent været på scenen, så hvordan han klarer sig bliver spændende at se.

Helt alene på scenen bliver han dog næppe. Som det efterhånden er blevet tradition, får han uden tvivl også selskab af både marketingchef Phil Schiller, iOS og iPhone topchef Scott Forstall og iCloud-chef Eddy Cue.

Du kan læse om Apple-cheferne her.

Følg skribenten på Twitter.

Tags:  

4 Responses to ENDELIG: Apple lancerer ny iPhone d. 4 oktober

  1. Frederik siger:

    Det bliver godt nok spændende med den nye iPhone 5. Håber ikke, at der går for lang tid før den udkommer i DK 🙂 Glæder mig til at se hvad der sker til det event

  2. […] MacSiden.dk Dit Macforum! ENDELIG: Apple lancerer ny iPhone d. 4 oktober […]

  3. […] måneders spekulation skulle datoen for iPhone 5-afsløringen nu endelig ligge fast på tirsdag den 4. oktober. Men hvor iPhone-præsentationerne normalt […]

  4. […] Indtil den 4. oktober er det hele stadig gætterier – og dem kommer der med garanti flere af i ugens løb – men hvis en ny iPhone ligner noget i den stil, som designeren her foreslår, så burde den sælge som hot cakes. If you enjoyed this article, please consider sharing it!   […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *