Hvornår kommer iPhone 5, Apple?

Den 13. september 2011, i Apple, iPhone, Rygter, af Frederik Danvig

Jorden kalder Apple-rumskibet: Hvornår kommer iPhone 5? Her ses det kommende Apple-hovedkvarter. Foto: Apple

Hvad venter I på, Apple?

Det spørgsmål rumler stadig højere og højere i alverdens medier, der alle spørger sig selv, hvornår Apple mon udsender invitation til iPhone 5-præsentationen.

For selvom der er generel enighed om, at den kommende iPhone skam er gået i produktion og er så godt som klar, så har Apple vanen tro været musestille omkring den nye telefon.

Telefonen er klar, softwaren mangler

Apple mangler angiveligt stadig at færdigpolere softwaren, der skal drive den nye iPhone, iOS 5. Den er stadig i beta-udgave, som software-udviklerne tester på livet løs for at sikre, at alt fungerer efter hensigten.

Men nu ser det imidlertid ud til, at også iOS 5 endelig er ved at være klar til primetime. Sidst i næste uge – omkring den 23. september – skulle iOS 5 nemlig være blevet så poleret, at det er klar til at blive lagt ind på de hundredetusindvis af nye iPhones, som den kinesiske kæmpeproducent Foxconn angiveligt allerede er i fuld gang med at producere for fuld kraft.

Så nu er spørgsmålet: Hvornår kommer invitationen til præsentationen, Apple? Og hvornår afholdes selve eventen?

Et forsigtigt gæt på en tidsplan for de utålmodigt nysgerrige er, at Apple inviterer i løbet af denne eller næste uge, og afholder eventen sidst i september med lanceringsdato midt i oktober. Topchefen for det franske teleselskab Orange peger i den seneste udvikling på en mulig lancering den 15. oktober.

Følg skribenten på Twitter.

Tags:  

23 Responses to Hvornår kommer iPhone 5, Apple?

 1. Sebastian siger:

  Det bliver fantastisk når den nye iPhone 5 kommer. – Der har jo været mange forskellige gæt, og de nyeste rygter jeg har hørt, er også midt oktober.
  Men der har jo også været talt om både midt august og midt september… – Så nu håber jeg bare midt oktober er korrekt 🙂

 2. Frederik Danvig siger:

  Helt klart, lad os krydse fingre for det 🙂 HTC har i øvrigt sendt invitationer ud til et special event tirsdag den 20. september, så hvis Apple vil stjæle spotlyset fra dem, så kunne det være et gæt på en dato. Men det kræver selvfølgelig, at Apple snart smider den invitation ud.

 3. […] troværdige Wall Street Journal-blog All Things Digital, der skriver, at pålidelige kilder nu endelig har afsløret datoen for det medie-event, som Apple planlægger at holde til ære for iPhone […]

 4. Heine Larsen siger:

  Jeg krydser fingre for at iPhone 5 får nyt design og at den snart kommer!

 5. kristian nielsen siger:

  dårlig mobil!!!

 6. kristian nielsen siger:

  jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 7. mine pruter lugter
  BEDST I super bedst

  i love me

 8. bertil siger:

  nej min lugeter bedst

 9. Amalie Larsen siger:

  Jeg håber den kommer i hvid:D

 10. Abbas Mardan siger:

  Hvornår kommer iPhone 5 ????

 11. frederik siger:

  iPhone 5 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 12. VANESSA SEJ siger:

  Hvornår kommer iPhone 5 ????

 13. VANESSA SEJ siger:

  kommer den ud i oktober?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *