Sådan køber du en iPad i Danmark

Den 17. august 2010, i Apple, iPad, af Lars Dahl

Alle taler om den. Alle elsker den. Men alligevel er den ganske svær at få fat i. Det er naturligvis Apples iPad vi taler om. Godt nok har Apple sidenhen lanceret iPhone 4, men iPad’en beholder sit store hope, og ligeledes de store leveringsproblemer.

Det er stadig ikke muligt at købe en iPad i Danmark, og Apple har endnu ikke meldt ud, hvornår det bliver muligt at købe den i de danske butikker.

Men det er her MacSiden.dk kommer til jeres hjælp! Vi har nemlig fundet en butik, der leverer iPads til Danmark til en langt lavere pris end der tidligere er set i Danmark.

Der er mange danskere, der har bestilt en iPad i Tyskland, og fået den leveret med posten. Men desværre fastsatte Apple en klausul, der nægtede de tyske iPad-forhandlere at sende vidunderproduktet til Danmark.

Men heldigvis er der én enkelt butik, som vælger at se bort fra denne klausul, så længe man vælger at forudbetale, og anvende PayPal som betalingsmetode. Butikken vi taler om hedder Gravis.de og har en webshop, som tillader levering til Danmark.

For at få leveret en iPad til Danmark går du blot på deres hjemmeside og går til deres webshop. Herefter lægger du den ønskede iPad i kurven, fortsætter til kassen og vælger PayPal som betalingsmetode.

Når købet er gennemført, så er det blot at vente. Efter få timer kommer der en ordrebekræftelse på email, og efter få dage får du en email om, at din iPad er afsendt med UPS, samt et vedhæftet trackingnummer. Afhængig af hvor i Danmark du bor, så går der 1-2 dage, så står der et brunklædt UPS-bud med en iPad til dig og ringer på din dør.

Så hvis du har lyst til at købe en iPad, så kan det nu endelig lade sig gøre, og dét endda til en pris på 3.700 kr for en 16GB model med WiFi!

Så klik dig ind på Gravis.de – Og så ønskes du rigtig god fornøjelse med din nye iPad – og ja, den er lige så fed som alle siger! 🙂

Tags:  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *