NSCoderNight blev som tidligere omtalt, holdt i ZYBs kantine –
hvor der både var øl, vand, trådløst net, samt en hyggelig stemning blandt de 12 fremmødte.

Udover en lille præsentationsrunde af ZYB samt deltagerne, fik Mark, sammen med Anders og Andreas fra MacVærk, fastlagt dato for et iPhoneDevCamp, hvor man ret basalt koder løs i en weekend! Der er fastsat en midlertidlig dato midt i november. (14. – 15.) Og det blir på DTU i Lyngby. Der vil komme mere info på Copenhagen cocoa – tilmelding vil ske på en Wiki side (ikke oppe endnu).
Udover hyggesnak om macs og udvikling, var der bred enighed om at vores Coder Nights kunne starte ud med en lyn præsentation af et interessant Cocoa emne. Så næste gang kan man forvente at de første 30 min går til det.

Næste NSCoder Night bliver allerede i næste uge, d. 13 August kl 19:00. Denne gang får vi en “special guest” fra Amerika, han hedder Daniel Eggert og arbejder til daglig hos Apple. Så hvis man har spørgsmål er den perfekt anledning til at få svar.

Lokatioenen for vores møde er ZYBS kantine – Esromgade 15, 1-1, 2200 København N.

Tags:  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *