Lokationen er ændret fra Cafe Retro – til et mere fremtidsorienteret lokale. Nemlig
ZYBs nye lokaler – Esromgade 15, 1-1, 2200 københavn. De vil gerne have en idé om hvor mange der kommer, så tilmelding er påkrævet på Copenhagen Cococas forum. De siger der er 95% chance de får internet op at stå (stadig helt nyt lokale), hvor der også står et spil bordfodbold.

CoCo har fået kontakt til ZYB folkene da de var ved at kapre mulige iPhone udviklere ved at lokke med kaffe i iPhone køen. Det virkede – og det kan være at de har en god chance for at forøge den danske afdeling med et par mand/damer mere. Hvis man ikke kender ZYB, så er de ejet af Vodaphone, og den danske afdeling er ca. 30-40 mand stor. De står de bag et mobil backup tjeneste, samt telefon bogen 2.0,  der integrere med diverse web 2.0 sider som facebook.

ZYB leder efter de bedste iPhone developere i landet – så det er en perfekt chance for at vise hvad du kan.

Tags:  

Én besvarelse til Copenhagen Cocoa holder sit næste møde den 6. August.

  1. […] blev som tidligere omtalt, holdt i ZYBs kantine – hvor der både var øl, vand, trådløst net, samt en hyggelig stemning […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *