NSCCoder night

Den 7. juli 2008, i Apple, af jkleis

Ja, nu er det igen tid til et NSCCoder møde. Du er velkommen til at møde op på Cafe Retro, Knabrostræde 26, 1210 København K, onsdag den 9. juli kl 19.00 for at snakke Cocoa og mac.

Det oprindelig indlæg findes her hvor der er links til forskellige Cocoa ressourcer, samt den bog som vi forsøger at følge.

 

4 Responses to NSCCoder night

 1. mta siger:

  Det lyder som et godt arrangement, som jeg gerne ville have deltaget hvis jeg havde boet tættere på.

  Men jeg undrer mig over navnet NSCCoder. Er det et akronym?

 2. jkleis siger:

  @mta: Hvis du ikke kan deltage i arrangementet, saa vil jeg staerkt anbefale at laese bogen – den er virkelig god, og tager mange interessante ting op.

  Det er en do-by-learning bog, der gaar i gennem nogle velgennemtaenkte eksempler – med velvalgte kommentarer om hvad man boer/ikke boer goere etc.

  NS -staar for NextStep, som er det objective-C oprindeligt er udviklet til Next computerne hvor Steve var boss foer han kom tilbage til Apple, der nu fik OS X (hvis der er andre der ved mere, saa ret mig endelig).

  Anyway – NS bruges til alle identiteter, fks. vil et tabelobjekt hedde NSTabel, eller String object, NSString. Saa det er noget som man faar lov til at skrive en masse gange.

 3. mta siger:

  @jkleis: Jeg har faktisk førsteudgaven af bogen fra 2002 og må betegnes som nærmest uaktuel. Mit spørgsmå til navnet var nok lidt for unuanceret da jeg hæftede mig ved det ekstra C og derfor tænkte at i havde fundet på en smart forkortelse inkluderende Copenhagen!

  God fornøjelse i morgen!

 4. jkleis siger:

  @mta: Så kan jeg anbefale at købe den nyeste – jeg kom til at købe anden udgaven ved en fejltagelse, men det er generelt en rigtig velskrevet bog,

  >God fornøjelse:

  Mange tak – vi håber at det bliver sjovt. Aaron har lavet et forum, hvor man kan stille spørgsmål til bogen, cocoa etc – så alle i hele landet kan være med.

  se http://www.copenhagencocoa.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *