Nu er FireFox 3 klar til OSX – også på dansk

Den 18. juni 2008, i Mac OS, af Flemming Elimar Jensen

Tusinde af udviklere over hele kloden har nu været aktive i mere end 2 år for at give os en ny og moderne browser.

Uden et hav af testere, sikkerhedseksperter, oversættere og forum’s rundt omkring – ville det ikke have været  muligt at lave så stort et projekt. FIreFox 3 kan nu hentes på 48 sprog – og arbejder 2-3 gange så hurtig som den forige version.

Der har været en enorm tilbagemelding fra de mange beta testere af FireFox 3 – som har resulteret i over 15.000 forbedringer i forhold til den forige version. En vigtig funktion er beskyttelse mod ondsindet software – som mange – specielt windows brugere har store problemer med.  Rart at det også er indbygget i mac versionen.

Der er en stor samling af plug-in’s til den nye version af FireFox 3.  Som er nemme at finde på Mozilla’s webside

Tags:  

3 Responses to Nu er FireFox 3 klar til OSX – også på dansk

 1. Er der nogen som kan give mig info på hvordan en lang tekst som denne, kan "forkortes" – så der står Læs resten af artiklen her.

  Havde regnet med at det skete automatisk når teksten var over en vist antal tegn 🙂

  2) En anden funktion er at kunne rette i "mit eget indlæg".

  Hvordan gøres det?

 2. jkleis siger:

  1) Der er et more – som man kan indsættes. Ikonet for det ligner H, hvor det sorte i H skal forestille et ophold i teksten. Det er også lidt asymetrisk.

  2) Med hensyn til at rette i indlæg – så står der et rediger i bunden af indlægget hos mig. Men det gør der måske kun hvis man er "administrator" (jeg kan ikke lige huske det rigtige ord)

 3. Hej Jesper

  1) funktionen med at "dele teksten op" – og indsætning af Læs mere her, ser ikke ud til at virke i rediger funktionen, måske virker den kun når teksten indtastes første gang?

  2) For at få fed skrift – skal Kode funktionen bruges. Virker ikke i almindelig indtastnings funktion.

  3) Rediger knappen fungerer fint.

  4) Forklaring af "fagudtryk som f.eks. "more" – her vil en lille manual med hvordan diverse funktioner virker – være på sin plads. I skal huske på at ikke alle er lige "så nørdede som jer" 🙂 En manual med skærmprint – er bare super duper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *