iPhone

Den 10. juni 2008, i iPhone, af Daniel Bahl

TeliaSonera og Apple har i dag annonceret, at iPhone 3G vil være i handlen 11. juli i Danmark (Telia), Sverige (Telia), Finland (Sonera), Norge (Netcom) og senere på sommeren i Estland (EMT), Letland (LMT) og Litauen (Omnitel). iPhone 3G white 

iPhone 3G kombinerer alle de revolutionere features fra iPhone med 3G hastigheder, GPS til lokationsbaserede tjenester, iPhone 2.0 software der også understøtter Microsoft Exchange ActiveSync og flere hundrede tredjeparts applikationer, der allerede er udviklet i forbindelse med den seneste version af iPhone SDK.

”Aftalen med Apple om at tilbyde iPhone 3G repræsenterer endnu et strategisk skridt i udviklingen af det mobile bredbåndsmarked og manifesterer vores position som en attraktiv partner i den nordiske og baltiske region”, udtaler Kenneth Karlberg, president, Business Area Mobility Services, TeliaSonera og tilføjer: ”Med iPhone 3G tilbyder vi vores kunder en fantastisk ny måde at opfylde deres behov for tilgængelighed, hastighed og mobilitet.”

“Vi er begejstrede for at samarbejde med TeliaSonera om at bringe iPhone 3G til syv lande i den nordiske og baltiske region”, siger Tim Cook, Apples COO (chief operating officer) og fortsætter: “Vi kan slet ikke vente med at give den her revolutionerende mobil i hænderne på endnu flere menne-sker rundt omkring i verden.”

TeliaSonera har udtalt, at de snart vil tilbyde en preregistrering til iPhone 3G, men ikke kommenteret på hvornår.


Tags:  

Én besvarelse til iPhone

  1. Hold dig ajourført med det sidste nye om iPhone 3G fra TELIA

    TELIA har en webside – hvor du kan læse det allersidste nye om iPhone.

    På Adressen: http://telia.dk/iphone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *