Opgradering og prisfald på iMacs

Den 30. april 2008, i Apple, af Dan Andrew Brendstrup

iMacSom MacSiden kunne berette i sidste uge har der for nylig verseret en del rygter om en snarlig opgradering af Apples iMac-linje, der ikke har været opdateret siden august sidste år, og dermed var gået “over tid”.

 En sådan opgradering er netop annonceret af Apple — og med gode nyheder for danske Mac-brugere, der nu endelig får lidt glæde af den lave dollarkurs. Den billigste iMac kan nu fås for 7.999 kr., kun 200 kr. dyrere end den biligste MacBook, og de dyrere modeller fås for henholdsvis 9.999, 11.999 og 14.639 kr.

 De nye iMacs har fået Intel Core 2 Duo Penryn-processorer med hastigheder fra 2.4 Ghz til 3.06 Ghz, hvor de tidligere modeller lå fra 2.0 Ghz til 2.8 Ghz. Alle modeller undtagen den billigste kommer nu med 2GB RAM som standard, og priserne for BTO opgradering af RAM er endvidere næsten halveret. Endelig har topmodellen fået opgraderet sit grafikkort fra et ATI Radeon HD 2600 Pro til et 512MB NVIDIA GeForce 8800 GS, specielt til glæde for grafikere og gamere.

Tags:  

4 Responses to Opgradering og prisfald på iMacs

 1. Dan S. Pedersen siger:

  "BTO opgradering af RAM" – hvad står BTO for?

 2. Dan S. Pedersen siger:

  Ah, s’føli! 😀

 3. BTO = Built to order… også kaldet CTO (Customized to order) – med andre ord: en maskine bygget specielt til din ordre, som når du opgraderer RAM konfigurationen, ændrer harddisk størrelse etc. etc.

 4. Dan Andrew Brendstru siger:

  Ja, BTO var måske ikke en helt almindelig forkortelse, men tak til Jacob for forklaringen.

  Og i øvrigt ligner ovenstående artikel en "me too" kopi af Jacobs fra forleden, men vi må have skrevet dem cirka samtidig og de er så begge blevet publiceret. Så det er altså ikke fordi jeg bare er en medløber… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *