Få friheden tilbage

Den 27. april 2008, i Apple, af jkleis

Forstyrres du også af mails der popper op, folk der lige skal sige hej på chatten, eller bare den evindelige nyhedscheck på nettet, hvor der stadig ikke er sket noget som helst.

Trænger du lige til præcis 45 minutter med ro og fred, hvor du blot fokuserer på at få arbejdet gjort. Så er der hjælp at hente med programmet Freedom.Start freedom, og skriv det antal minutter du vil fokusere på arbejdet – derefter er der lukket for det varme net. Samtlige netværksforbindelser bliver lukket ned, ethernet og trådløst. Du er nu fri til at arbejde.

Hvis du alligevel skulle fortryde at du har valgt en 8 timers arbejdsdag i frihed, ja, så er løsningen enkel – luk computeren ned og start op igen er det eneste der virker!

Programmet er donationware og kan hentes her – hvis du får smag for den afskærmede frihed, kan du begrænse dig selv yderligere med det tidligere omtalte WriteRoom. Hvis dette ikke er nok – så må du vist på ebay efter en god gammeldags skrivemaskine.

Tags:  

5 Responses to Få friheden tilbage

 1. kranko siger:

  Der burde være en "JEG FORTRYDER" / stavefejls funktion. Jeg kommre da tit til at smide et ekstre nul eller lign på, hvilket så gør at jeg skal reboote 🙂

 2. jkleis siger:

  @Kranko: Programmet kan faktisk maksimalt give 3 timers frihed – måske fordi programmøren ikke regner med at man kan administrere mere end det.

  Men hvis du har et problem med at komme til at gøre noget du fortryder, så har jeg hørt at Vista skulle være mægtig godt. Der skal man trykke ja en masse gange før der sker noget.

 3. LennyBoy siger:

  Hellere Win2k end vista :/

  Jeg plejer at sammenligne vista med windows me.. Det er lige så ringe

 4. kranko siger:

  jkleis: Sjovt nok bruger jeg vista på min stationær, hvor jeg har slået denne funktion fra 🙂

 5. Klaus T. siger:

  Det her program så ret spændende ud, lige indtil jeg fandt ud af at den blokerer alle netværksforbindelser – for så man kan jo sidde der og spille kong gulerod, uden at være online 😀 (jeg KAN faktisk ikke arbejde uden at være online hehe, men det hænder da at IM og emails kan forstyrre til tider)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *