Psystar vil mane fup-rygter til jorden

Den 25. april 2008, i Mac OS, af Jacob Stenhaug

Psystar logoDa det amerikanske firma Psystar forleden lancerede en lavpris Mac-klon, bygget på PC hardware, var der flere spekulationer om hvorvidt der var tale om et fup nummer. Firmaet forsøger nu selv at bevise at den altså er god nok ved at poste en video på YouTube.

MacSiden har tidligere kunnet berettet om tiltaget og om hvorvidt der var tale om et fupnummer eller ej. Psystar tager nu sagen i egen hånd og har derfor lavet en video, der viser deres såkaldte “Open Mac” produkt mens det kører OS 10.5 Leopard. Videoen indeholder desuden optagelser af virksomhedens kontor samt indgangsparti, angiveligt for at modvise, at der er tale om et fup firma.

Er der tale om et fupnummer, eller er den god nok? Diskutér emnet i denne tråd på MacSiden.dk’s forum.

SE VIDEOEN HER:

Tags:  

Én besvarelse til Psystar vil mane fup-rygter til jorden

  1. […] fandt på denne side et Youtub link til en video om […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *