Ny MacHeist bundle

Den 14. april 2008, i Apple, Mac OS, af Jacob Stenhaug

MacheistSå er MacHeist klar med en ny software bundle til spotpris.

I denne omgang får du følgende 12 applikationer:

 • Awaken – alarm og sleep timer, kompatibel med iTunes
 • Cha-Ching – budget planlægning mv.
 • CoverSutra – iTunes controller
 • DEVONthink Personal – databaseprogram til håndtering af billeder, PDF, email, dokumenter etc.
 • iClip – avanceret udklipsholder
 • Overflow – applikations og dokument håndtering
 • Wallet – gem og organisér dine passwords, serienumre, kreditkort mv.
 • Writeroom – tekstbehandling
 • XSlimmer – sæt dine programmer på slankekur!
 • Enigmo, Bugdom 2, Nanosaur 2 – spil, udviklet af Pangea

Programpakken koster $49, hvilket må siges at være en fornuftig pris i og med de enkelte applikationer løber op i $286.55, hvis du skal købe dem seperat.

Du kan bestille pakken via www.MacHeist.com

Tags:  

10 Responses to Ny MacHeist bundle

 1. jkleis siger:

  Jeg kiggede lige på WriteRoom – der får 80'er dos look tilbage på dit tekstbehandling – så man kan koncentrere sig om skrivningen.

  Sjovt at man skal betale for at få et et 80'er look og slå multitasking fra

 2. Dan S. Pedersen siger:

  Ja, det har jeg også studset over mange gange. Jeg tror til gengæld at det er en kærkommen mulighed for mange, at lukke 'omverdenen' ude, når man gerne vil koncentrere sig. Jeg kan selv mærke, hvordan min opmærksomhed afledes på mange andre ting, hvis ikke jeg gemmer andre programmer, så som email, iChat, etc. WriteRoom er dog for 'nøgtern' til mit behov, eftersom jeg har brug for et program der kan arbejde sammen med Bookends, mit yndlingsreferenceprogram!

 3. Dan S. Pedersen siger:

  Det er i øvrigt ikke en særligt tillokkende pgr-pakke.

  • Cami siger:

   It can be my very first time that We#1v2&7;8e visited your website. I uncovered plenty of interesting stuff in your blog. From the plenty of comments in your articles, I suppose I’m not really the only person! keep the impressive work.

 4. jkleis siger:

  Nej, den sidste var vist bedre efter min smag – scrivener skulle faktisk være rigtig godt – men ikke hvis man er til ligninger som jeg hovedsageligt er.

  Desværre er jeg i øjeblikket tvunget til at skrive ting i word – hvilket jeg ikke er specielt glad for. Eller det vil sige, der er nogle features der er gode – men på mac er det mareridtsagtigt langsom, og da de åbenbart har besluttet sig for at cutte visual basic delen i Word, og i stedet bruge apple script – så fungerer mathtype (som gør formler i Word lidt mindre mareridtsagtige) ikke længere???

  Jeg fatter ikke helt Micorsofts beslutning her – selvom Apple script giver virkelig god integration med den omgivende mac skal – er der en del virksomheder der kun vil supportere den ene platform??? Øj, det var vist lige lidt off-topic.

 5. jkleis siger:

  DevonThink personal ser nu ret interessant ud – det koster 80$ i sig selv – i øjeblikket bruger jeg Journler, der er donationware.

 6. Dan S. Pedersen siger:

  Jeg bruger også Word, af førnævnte Bookends-hensyn, men jeg synes nu at Office:mac 2008 er ganske responsivt på min 1. gen. MB, og de har skabt et behageligt miljø at skrive i. Galleries er jeg dog ikke så vildt med; det virker legetøjsagtigt og en kende stift, men det kan være det bare er mig der lige skal vænne mig til brugen/udseendet.

  Du nævnte Scrivener – det var i den forrige pakke, ikk?

  Mht. Journler, så har jeg aldrig rigtig kunne vænne mig til den slags journalprogrammer, Jeg bruger bare noget så almindeligt som en almindelig, fornuftsbaseret indddeling af mine billeder, dokumenter, arbejdsfiler, etc. I øvrigt virker DevonThink mere på mig som et database end et egentlig PDA-program… eller har jeg misforstået noget omkring programmets funktion? Jeg kan dog godt lide featuren:

  "Scan your papers e.g. with the Fujitsu ScanSnap, the Avision scanners, or most Mac OS X compatible flatbed scanners and file them in your database as searchable PDFs."

  Her på afdelingen har vi en Xerox Workcenter på netværket, og hvis jeg kunne sende skanninger fra den til Mac'en, vil det sgu være rart!

 7. […] er sæson for udgivelse af nye programpakker. MacSiden kunne forleden berette om en ny softwarebundle fra MacHeist. Nu er MacUpdate også klar med en bundle til […]

 8. […] koster 25 $, og kan prøves gratis i 30 dage. Det er også en del af MacHeist pakken tidligere beskrevet her på […]

  • Prudence siger:

   Wow, thanks Danial. But the pleasure is all mine. I started as a long term GERD sufferer. My research and writing has been a very pleasurable 7 year journey. Seeing things through a new lens (new theory) is very rewarding. Everything you read looks diYefrent.fou might be right. Tapering in your case makes sense.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *