iPhone snart i Danmark?

Den 11. april 2008, i Apple, iPhone, Rygter, af Jacob Stenhaug

Der har længe været tvivl om hvorvidt Apple vil lancere deres populære iPhone her i landet. En ny udgave af iPhone SDK sætter atter gang i rygterne.Ingen flashplayer til iPhone…

Apple frigav forleden en ny betaversion af Software Delevopment Kit til iPhone, som bl.a. inderholder en udvidet sprogunderstøttelse. Dette indebærer koreansk, portugisisk, polsk samt alle skandinaviske sprog – herunder dansk. Det tyder altså mere og mere på, at iPhone endelig kommer officielt i landet.

Rygterne om en ny udgave med 3G understøttelse svirrer i øvrigt også for tiden, efter at folkene bag ZiPhone skrev på deres blog, at den nye SDK ligeledes afslører, at den nye generation af iPhone vil indebære en Infineon SGOLD3 3G chip.

Apple afholder deres årlige udviklermesse, Apple World Wide Developers Conference, i San Francisco d. 9-13 juni. Det formodes, at vi må vente i spænding indtil da, før der kommer en officiel udmelding omkring 3G iPhone og andre eventuelle nyheder.

Tags:  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *