Beskyt din gadget…

Den 28. marts 2008, i iPhone, iPod, af Jacob Saaby

Jeg har haft mange gadgets. MANGE, i løbet af årene. Mange mobiler, mange pda’er, mange smartphones.

En ting jeg altid har gjort, var at købe en screen protector, for er der noget der skæmmer et device, er det en ridset skærm. Jeg har også altid gerne ville beskytte resten af enheden, men med næsten samtlige løsninger er jeg altid løbet ind i det problem, at enhedens fysiske dimensioner simpelthen blev for store, og håndteringen af den blev for klodset.

Nu er jeg så ved at købe mig en iPhone, og faldt så over InvisibleShield. Jeg har ikke prøvet produktet selv, og jeg har faktisk aldrig rigtig hørt det omtalt, før nu, hvor jeg ser det omtalt positivt af flere iPhone ejere.

På sitet er bl.a. en demo video af hvor meget materialet kan holde til (det bruges angiveligt både på vindmøllevinger og helikopteres rotorblade). De lægger en iPhone under to bænke, og lægger så iøvrigt 450 kg. vægte oven på materialet. Som jo så selvfølgelig holder (jeg har ikke tænkt mig at efterprøve validiteten af videoen 😉 ). Meget overbevisende.

Det der dog gør at jeg synes alle andre også bør tage et kig på produktet, er fordi det tilføjer et tilsyneladende ekstremt hårdført, men samtidig meget tyndt lag, af beskyttelse. Og hvem vil ikke gerne have sin iPhone beskyttet – uden at det tilføjer nogen væsentlig vægt eller gør enheden stor og klodset ?

Tag et kig her. Se om det er noget for dig. Jeg synes det ser så godt ud, at det var et deleværdigt tip.

Efterlad endelig en kommentar hvis du har erfaringer med produktet 🙂

 

4 Responses to Beskyt din gadget…

 1. Sace siger:

  Jeg har selv brugt det på min iPhone de sidste 3 måneder. Og det kan virkeligt anbefales! Det kræver tålmodighed at få det monteret tilfredsstillende, men når det først sidder der et det bare herligt. Ingen ridser eller skrammer, og faktisk holder folien umiddelbart lige så godt som lovet – den er lige så fin som ny stadigvæk.

  Dog får man en anelse ringere skærmrespons, specielt at zoome på billeder kan være lidt vanskeligere – men det er ikke noget der har generet mig. Hvis der er spørgsmål vedr. brug og montering, skal jeg med glæde se om jeg kan hjælpe!

 2. Jacob Saaby siger:

  Nogen ide om hvordan ens iPhone ser ud hvis man tager filmen af igen ? Jeg tænker mest på det der klæbende væske man åbenbart skal bruge, og om klisteret fra filmen klæber til enheden ?

 3. Sace siger:

  Mht. til filmens lim, det sidder nok noget men er sikker på at det kan fjernes ret let.

  Væsken du kommer på er i bund og grund bare sæbevand i fancy indpakning. Det eneste det gør, er at modvirke klistret. Så snart det er tørt er det væk (også derfor man skal lade filmen tørre inden man bøjer hjørnerne ned.

  Så bare rolig, væsken er ikke lim 😉

 4. kranko siger:

  Nu har jeg dog ikke selv en iPhone (:(), men jeg har en iPod Classic. Jeg bruger den såkaldte Apple iPod Sock – og den holder virkelig iPod i god stand. Jeg har haft den med på tur, den har ligget i min skoletaske, der er blevet kastet rundt med den og stadig ingen ridser. Kvalitet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *