Mac-aften i Århus d. 25. Marts

Den 12. marts 2008, i Apple, af Lars Dahl

Mac-aften i Århus d. 25. MartsMacSiden.dk gør opmærksom på, at Studenterorganisationen SAIS (Students Association at the department of Information Studies) holder Mac-Aften d. 25. Marts kl 18:30 i Adorno-Bygnigen, Helsingforsgade 8 i Århus N

Formålet med denne aften er både at give nybegyndere og switchere en indsigt i Mac’ens forunderlige verden, men også lade Macbrugere fra nær og fjern og på alle niveauer networke med hinanden, lege med hinandens macs og udveksle erfaringer eller få hjælp til dine problemer.

Aftenen starter med en kort velkomst kl 18:30 efterfulgt af en række små oplæg som vil dække blandt andet: “mac for dummies”, “hvad kan man med hjørnerne?”, “opgaveskrivning på mac”, “lir til mac” og meget mere…

Så hvadend du er ekspertbruger, helt grøn mac-bruger eller blot overvejer at anskaffe dig en mac, så er her muligheden for at komme et skridt nærmere på mac’en og dens brugere.

Du kan læse meget mere om dette event på SAIS’s hjemmeside og på eventets facebook-side, hvor du også kan forhåndstilmelde dig.

Bemærk: Deltagelse i dette event kræver et medlemsskab af SAIS. Dette medlemsskab koster 50kr og kan tegnes på selve dagen. Med et SAIS medlemsskab kan du deltage i alle organisationens arrangemener resten af dit liv 🙂 

Tags:  

Én besvarelse til Mac-aften i Århus d. 25. Marts

 1. Hej SAIS og andre macbrugere

  Jeg vil gerne byde den nye aktivitetet fra jer velkommen.

  Det er fint at der kommer mere gang i macverdenen med nye mac websider der skyder op rundt omkring og jeres arrangement i Århus.

  Vil se om jeg kan finde tid i min kalender til at kigge forbi den 25/3 og hilse på.

  Hvor ofte er det planlagt at have mac aftener hos jer?

  For de der gerne vil lære mere om mac programmer og computeren, er i velkommen i mac brugergruppen MacØstjylland i Århus.

  Du kan læse mere om MacØstjylland her http://www.macoestjylland.dk

  Vi afholder ca. 22 arrangementer om året i vore klublokaler hos:

  Jensens Bureau A/S

  Fredensgade 34B

  8000 Århus C

  Ligger meget centralt i Århus – overfor Rutebilstationen.

  Der er privat parkering for deltagere i gården.

  Medlemsskab koster 100 kr. om året.

  Ønsker jer God Vind med den aktivitet fra jer.

  Med venlig hilsen Flemming Elimar Jensen, formand MacØstjylland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *