Indikationer

Den 12. marts 2008, i Apple, af Yddi

Indikationer af Blue Ray drev i fretidige MacsDer er nu klare indikationer af, at Apples fremtidige Macs kommer til at indeholde Blu-ray drev.

I en artikel fra Financial Times, omhandlende Microsofts muligheder for at introducere Blue Ray i deres Xbox 360, citeres Sonys Vice President for Electronics US Stan Glasgow for at have nævnt, at Sony har gang i forhandlingerne med Apple i forhold til Blu-ray. Kampen mod Toshibas HD-DVD format er slut og Sony er erklæret som vindere.

Med denne tydelige retning for fremtidens teknologi er interessen naturligvis blevet endnu større for Sonys Blu-ray, og det lader til at Apple har tænkt sig at være med på vognen. Hvad forhandlingerne mellem Sony og Apple ender ud med, er der ingen der ved, men Apple er nok klar over, at de nye Macs til stadighed er afhængige af at kunne tilbyde den nyeste teknologi. 

Læs mere her 


Tags:  

3 Responses to Indikationer

  1. God artikel Yddi – klasse at se nye brugere skrive nyheds indlæg 🙂

  2. – har tilladt mig at rette et par tastefejl, håber det er ok 🙂

  3. Yddi siger:

    Jeg laver ALDRIG stavefejl!

    Nej spøg til side – det er helt ok 🙂

    Ja jeg ville lige prøve at lave en nyhed, for jeg synes at det er en fed funktion. Den er selvfølgelig lidt på rygte basis, men jeg ved at Blue Ray er noget der ligger mange Apple brugere på sinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *