Blæser-opdatering (SMC) til MacBook Air

Den 11. marts 2008, i Mac OS, af Klaus T.

MacBook Air fanFørste opdatering til MacBook Air har set dagens lys. Der er tale om en SMC Update 1.0 som, ifølge Apple, finjusterer hastigheden og styringen af den interne blæser. Apple nævner intet om den tekniske årsag til opdateringen, så om det er fordi MacBook Air har kørt for varm, larmet for meget, brugt for meget strøm eller noget helt fjerde, er ikke til at sige. Men hvis du oplever ændringer i din blæsers “humør” efter at have kørt opdateringen, så giv gerne en kommentar herunder!

Opdateringen kan hentes fra Apple lige her.

Tags:  

2 Responses to Blæser-opdatering (SMC) til MacBook Air

  1. Tanja Lewis siger:

    Min dejlige Macbook Air’s blæser har larmet siden jeg lavede opdateringen – også uden at den er varm eller noget. Ikke hele tiden, men så ofte og så længe af gangen at jeg har tænkt på om der var noget galt. Nu vil jeg prøve denne update og se om det hjælper. Jeg x’er fingre.

  2. Tanja Lewis siger:

    aii det er jo et gammelt indlæg 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *