Verdens første iPhone-højtaler

Den 5. marts 2008, i iPhone, iPod, af Lars Dahl

Verdens første iPhone højtalerAt man kan købe højtalere med indbygget iPod Dock i er der ikke noget nyt i, og mange vil derfor stille spørgsmål ved denne nyheds overskrift, eftersom langt det meste dockbaserede iPod udstyr er kompatibelt  med både iPod, iPod Touch og iPhone. Men lige præcis med lydudstyr skiller iPhonen sig ud, da dennes telefondel vil giver intereferens/støj til sluttede udstyr. Hvis man alligevel forsøger at tilslutte sin iPhone til ikke iPhonebaseret lydudstyr, eksempelvis en standard iPod dock, vil iPhonen fortælle dig, at dette stykke udstyr ikke er produceret til iPhonen og foreslår derfor at du sætter telefonen i Flight Mode, og dermed slår alle telefonens trådløse enheder fra.

iPhonebaseret lydtilbehør udmærker sig i forhold til iPodbaseret tilbehør ved at være skærmet for trådløse signaler, og det er lige præcis dette, der er tilfældet ved Altec Lancings iPhone højtaler T612. Med denne højtaler er du sikker på at musikken ikke generes af den karakteristiske mobil-telefon-støj, man vil opleve hvis du bruger din iPhone i en standard iPod Dock. Altec Lancings iPhone højtaler viser sig ydermere sin styrke som iPhonehøjtaler når der kommer et indkommende kald. Højtaleren skruer pænt ned for musikken når der kommer et indgående kald, og håndsættes kan fjernes fra højtaleren for at besvare opkaldet. Når man sætter håndsættet tilbage i højtaleren startes afspilningen igen hvor den blev stoppet, ligesom vi kender det fra brug med headset.

Altec Lansings produktmanager i Danmark udtaler sig om produktet:

Forbrugerne vil have kvalitetslyd samtidig med, at fleksibilitet spiller en stor rolle. Apples egne lydprodukter er meget populære, men forbrugerne kan desværre ikke dele deres musikoplevelser. Derfor fokuserer Altec Lansing på at tilbyde forbrugere løsninger, der både er kompatible med populære afspillere, og som gør det muligt at nyde musikken sammen i høj kvalitet,” siger Kim Eriksen produkt manager for Altec Lansing i Danmark.” 

 Apples dockingsystem er integreret i T612, der dermed også fungerer som oplader for iPhone og de nyeste iPod-modeller. T612 har desuden en standard-jackstik-indgang (3,5 mm), så mp3-afspillere, telefoner og andre enheder med jackstik kan tilkobles.

Prisen for Altec Lansings iPhonehøjtaler ligger ifølge producenten selv på kr 1.499, men vi har ikke kunnet finde produktet på det danske marked endnu. 

Tags:  

Én besvarelse til Verdens første iPhone-højtaler

  1. Beatrice siger:

    You can always tell an expert! Thanks for conunibttirg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *