AT&T forbereder sig på en iPhone med 3G

Den 7. februar 2008, i iPhone, Rygter, af Lars Dahl

AT&T forbereder sig på en iPhone med 3GForbes kan idag berette, at AT&T, den amerikanske ubyder af Apples iPhone, udvider deres nuværende 3G/UMTS netværk i USA markant, angiveligt for at forberede sig på lanceringen af den kommende 2. generation af iPhones med 3G. AT&T opsætter 3G antenner i yderligere 80 amerikanske byer, og kan dermed levere dækning i over 250 byer i 2008, og derunder de 100 største byer i USA.

Man kan antage denne baggrund eftersom AT&T tidligere har bekræftet, at der i 2008 ville komme en iPhone med 3G. Ydermere har Steve Jobs selv bekræftet det i forbindelse med lanceringen af den første generation af iPhone i 2007. 

Grunden til at den første generation af iPhones ikke er blevet leveret med 3G, har ifølge Steve Jobs været på grund af det langt større strømforbrug, som en 3G modtager i telefonen ville medføre. Apple har derfor i første omgang valgt at fokusere på standbytid, for senere at kunne levere en telefon med en langt mere optimeret 3G modtager.

Her på MacSiden.dk ser vi i hvert fald frem til iPhones med 3G, eftersom 3G nettet er hurtigere end EDGE men også langt mere udbredt i Danmark  

Tags:  

3 Responses to AT&T forbereder sig på en iPhone med 3G

  1. Rasmus siger:

    Jeg er helt enig i, at 3G i iPhone vil være en vigtig parameter i salget herhjemme – det ville i hvert fald være det, som helt sikkert ville få mig til at investere i en iPhone!

  2. Klaus T. siger:

    Når TDC kommer til at tilbyde EDGE som supplement til 3G, så behøver jeg ikke en 3G iPhone lige foreløbig 🙂 Synes surf på iPhone er acceptabelt med EDGE hastighed, men 3G er selvfølgelig hurtigere.

  3. Lars Dahl siger:

    #2 – Klaus: TDC udbyder allerede nu EDGE. De er begyndt at sætte antenner op i "yderområderne", hvad det så end dækker over 🙂 I sidste weekend kunne jeg sidde og surfe på EDGE på min TDC-baserede Telmore-iPhone da jeg sad på Høje Tåstrup station… Så det er åbenbart et "yderområde" 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *