Der er (endelig) noget i luften…

Den 2. februar 2008, i Apple, af Frederik Danvig

MacBook-æske

Så skete det, mange Mac-brugere verden over har gået og ventet på med længsel. Dette helt særlige ritual.  En slags fetisch: billeder fra udpakningen af et nyt Apple-produkt. 

I dette tilfælde er der tale om Apples nyeste bærbare, der synes at trodse Newtons love. Der er selvfølgelig tale om MacBook Air.

Associationerne til et produkt, der ophæver vedtagne love er bevaret i det ydre design. Modsat MacBook og MacBook Pro, der kommer i en blottet papkasse, har Apple nemlig valgt at indhylle Air-æsken i cellofan, som de også gør det med iPods.

Med Apples ry for at hylde detaljen er det næppe tilfældigt. Signalværdien er klar. Her er et produkt, der ikke er hverken over eller under de eksisterende MacBooks. Som så ofte før tør Apple satse på helt andre parametre end de gængse. Det er modigt. Det kan gå godt. Det kan gå mindre godt. Men kedeligt, det er det i hvert fald ikke.

Se billederne fra uneasysilence.com her 

 

Tags:  

Én besvarelse til Der er (endelig) noget i luften…

  1. Daniel Bahl siger:

    MacBook Air *mums* 😛 Jeg har besluttet at købe en til Sommer, når jeg skal sidde nede i haven, det er noget mere praktisk at slæbe den rundt – end min 17" MacBook Pro 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *