Apple Store, Regent Street, sælger gamle iPhones

Den 2. februar 2008, i iPhone, af Lars Dahl

Apple Store, Regent Street, sælger gamle iPhonesDet har længe været alment kendt, at iPhonen ikke har haft den samme success i Europa som i USA. Der er nu kommet tal på dette svigtende salg, som viser, at telefonen i UK, som er det eneste europæiske land, ud over Italien, med en officiel Apple Store, ikke engang har solgt 200.000 enheder, som var Apples målsætning.

Undertegnede var i London i weekenden og kunne bekræfte denne tendens i Apple retail store på Regent Street. Jeg købte 2 iPhones i butikken og kunne efter endt handel konstatere, at jeg havde købt produkter, der var produceret i uge 43 (jvnf. serienummeret). Telefonerne som sælgeren tog fra hylden er altså produceret i oktober måned, hvilket indikerer at de må have et gigantisk lager af 1.1.2 telefoner liggende, som de skal have solgt før der kommer 1.1.3 på Regent Street.

Lad dette hermed være en opfordring 🙂 Hvis du er i tvivl om, hvorvidt den iPhone du køber med med Firmware 1.1.2/1.1.3, så tag roligt i Apple Store på Regent Street og få en gammel støvet, og garanteret 1.1.2 versioneret iPhone! 

Tags:  

Én besvarelse til Apple Store, Regent Street, sælger gamle iPhones

  1. Lars Dahl siger:

    Update: Jeg unlockede idag en iPhone fra Applestoren i Seatle købt i sidste uge. Denne telefon var ifølge serienummeret produceret i uge 41, og er altså endnu ældre end dem de sælger i Regent storen. Apple på altså have et gigantisk lager der skal have solgt ud…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *