iTunes mere populær end RealPlayer

Den 1. februar 2008, i Apple, Mac OS, af Klaus T.

iTunes mere populær end RealPlayerFor første gang nogensinde, er Apple’s iTunes medieafspiller mere populær end RealPlayer og ligger derved nummer to bagved Microsoft’s Windows Media Player.

Ifølge oplysninger fra Nielsen Online, viser grafen at iTunes hoppede over RealPlayer allerede i april 2007 og har således formået at holde sin plads lige siden. Frem til december 2007 viser tal fra Nielsen Online 36,7 millioner unikke iTunes brugere mod RealPlayer’s 27,6 millioner. Til sammenligning havde Microsoft’s Windows Media Player i samme periode, ca. 75 millioner unikke brugere, for “streaming media” brugere.

Vækstmæssigt ser det også godt ud for iTunes. Her er brugen steget 26,8% fra december 2006 til december 2007, mens de andre programmer har lagt lidt i stilstand eller endda faldet en anelse. Selv Apple’s egen QuickTime software, som er grundlag for iTunes musik og video afspilning, måtte se et fald i streaming media på 8,6% i samme periode.

2 Responses to iTunes mere populær end RealPlayer

  1. Good news… Men det er fandme rystende, at den ækle Real Player trods alt er så populær.

    Magen til elendig medieafspiller skal man satme lede længe efter 🙂

  2. Rasmus siger:

    Jacob – Jeg må erklære mig helt enig! Selv Windows Media Player er da bedre end Real Player, og det siger ikke så lidt! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *