MacBook Air – now shipping!

Den 31. januar 2008, i Rygter, af Jacob Stenhaug

131583-mbair_large.jpgDen yderst omtalte subnotebook fra Apple skulle angiveligt være lige på trapperne for de kunder, der bestilte i dagene efter lanceringen ved MacWorld Expo. Selskabet skriver i en pressemeddelelse, at de første MacBook Air maskiner er afsendt til kunderne og på diverse forums beretter begejstrede købere, at deres nye vidunder skulle dumpe ind af døren i dag eller i morgen.

Er du en af de heldige der havde “fra kr. 12.999,-” brændende i lommen tidligere på måneden og således får en Air ind af døren en af de kommende dage, så skal der lyde en opfordring herfra til at tage mange og detaljerede “out of the box” billeder til alle os nørder her på MacSiden.dk 🙂

Tip: Du kan f. eks. uploade billederne via Billedhost.dk.

Desuden går der rygter om, at MacBook Air skulle lande i Apple’s Retail butikker i morgen d. 1. februar. Om dette også gælder de danske forhandlere vides endnu ikke, men hvis du har kendskab til en butik i landet der har Air’s stående i butikken, så hold dig endelig ikke tilbage for at smide en bemærkning om dette her på MacSiden.dk.

Tags:  

Én besvarelse til MacBook Air – now shipping!

  1. Lars Dahl siger:

    Jeg var i Apple Storen på Regent Street igår i håbet om at de havde fået MacBook Air til udstillingen, men ak nej 🙁 Nu fortryder jeg at jeg ikke har forlænget mit London-ophold til i morgen, så jeg kunne nå at røre lidt ved den lille nye 🙂

    Der er 2 på min arbejdsplads, der allerede har bestilt, og da jeg er deres IT-mand, så må jeg blot fortælle dem, at de begge skal hjem til mig en uges tid før de kan tages i brug 🙂 Problem solved!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *