Proof of Concept: iPhone Copy & Paste

Den 29. januar 2008, i iPhone, af Klaus T.

Proof of Concept: iPhone Copy & PasteDesværre, copy & paste er endnu ikke muligt på iPhone. Men indtil det forhåbentlig bliver, så er her en hyggelig lille demonstration, et såkaldt “proof of concept”, på hvordan det f.eks. kan gøres: iPhone Copy & Paste -proof of concept. (åbner i nyt vindue)

Savner du copy & paste på iPhone? Eller har du helt glemt den funktion slet ikke er der? Smid en kommentar, måske læser Steve med…

Tags:  

Én besvarelse til Proof of Concept: iPhone Copy & Paste

  1. Daniel Bahl siger:

    Hi Steve, my secret lover. Please give me Copy and Pasta with Ketchup 😛

    Ligesom mange andre funktioner mangler iPhone også en Copy/Paste-funktion, men mange af mine tidligere telefoner (eks. Nokina N95) har heller ikke Copy/Paste, så savner det egentlig ikke så meget…

    Men jeg tror da, og håber på at Apple snart lancerer en ny opdatering med bl.a. Copy/Paste samt support for at rette Pages-dokumenter, samt en Network Printer Sharing funktionalitet, så man fra sin iPhone kan printe til netværksprintere *hver sine behov, hver sine ønsker* 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *