1.1.3 Jailbreak Fixes

Den 28. januar 2008, i iPhone, af Daniel Bahl

Jeg har endnu ikke fået opdateret min iPhone til Software-version 1.1.3 (Januar 08) men til dem der allerede har opdateret deres telefon, er der her lavet en lille liste over de mest kendte fejl samt rettelser hertil.

Link: 1.1.3 Jailbreak Fixes, desuden er her guiden til opdatering af iPhone 1.1.1/1.1.2 til 1.1.3 (Tak til Jacob for dette link)

 

5 Responses to 1.1.3 Jailbreak Fixes

 1. Klaus T. siger:

  Det er sjovt folk har problemer med ringetoner og mail passwords. Det har jeg ikke – første opdatering jeg lavede, virkede ringetoner osv fra starten af. Tjekker også fint mails osv., uden den beder mig om password.

  EDGE problemet har jeg dog oplevet, her crasher den når jeg går ind for at skrive "internet" i APN. Men når jeg går ind og skriver "internet", så istedet for at klikke et andet sted, så klikker jeg på "tilbage knappen" 2 gange mener jeg, indtil man er kommet så langt tilbage som man. APN feltet er stadig tomt når man går ind og kigger, men jeg kan fint bruge EDGE/GPRS, så det burde virke.

  SSH har jeg aldrig haft brug for, så ved ikke om det virker!

  *wiggle wiggle*

 2. Daniel Bahl siger:

  Jeg har slet ikke fået tid til at få 1.1.3 på min, men efter alle de *wiggle* ord jeg ser over det hele, så må jeg hellere få taget mig sammen, bliver dog nok ikke før weekenden jeg får tid.

  klaus: kører 1.1.3 ellers godt, oplever du problemet med SMS bekseder som sorteres på en sjov måde??

 3. Klaus T. siger:

  Ingen sorteringsproblemer i SMS her, men ved heller ikke helt hvad jeg skal kigge efter?

  Med 1.1.2, som jeg har prøvet at smide på 2 forskellige iPhones, crasher den når jeg får en sms mens den er i dvale – "slide to view" resultaterer ikke i en "view", men at den ryger tilbage til "slide to unlock" skærmen. 2 forskellige iPhones har gjort det hos mig, med 1.1.2.

  Og jeg gad ikke gå ned til 1.1.1 igen, så jeg tog 1.1.3 – ingen problemer!

  Og det wiggle er porno hehe.

 4. Jeg har også smidt 1.1.3 på min og det kører såmænd fint. Dog kan den ikke relatere navne i kontaktbogen i SMS når der ikke er +45 foran.. omvendt kan den ikke relatere navne ved indgående opkald når der så er +45 foran… Mystisk!

 5. Klaus T. siger:

  Nu virker Maps' Locate Me også … man skal bare køre NavizonGPZ først, og så er det som om den "gør noget" som får Maps til at fungere, det har virket for 2 andre jeg har læst, og også hos mig nu.

  Virkede dog ikke på Vodafone netværket til at starte med, men et skifte til "Go Mobile", så troede den først jeg var i midten af USA (fejl) , men forsøg #2 og #3 lavede den en cirkel på et par kilometer, her over Malta (rigtigt).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *