MacSidens Forum er online!!!

Den 25. januar 2008, i Ikke kategoriseret, af Lars Dahl

MacSidens Forum er online!Efter en længere periode uden forum er det nye og forbedrede forum lagt online!

Der er lagt nogen dummy-fora ind, og vi modtager gerne forslag til oprettelsen af flere fora og grupper hvis der skulle gå nogen rundt med nogen gode ideer 🙂

PT er der også et galleri i støbeskeen, men mere om dette senere

Klik her, og tag et kig i det nye fourm 

Tags:  

Én besvarelse til MacSidens Forum er online!!!

 1. pously siger:

  Having seen an near mate going trough a difficult period because of a disease caused through using cigarettes I made it my personal mission to save as much other people as possible from the exact same destiny, but quickly I realized that regardless of how good your arguments are it is extremely hard to make a smoker stop smoking, not necessarily because your arguments aren’t good enough and not because the smoker isn’t willing to quit but simply because smoking is a more addictive drug than heroin and also cocaine (scientifically confirmed).

  I Then realised that there’s in fact a way to quit smoking without quitting smoking, therefore give the smoker their pleasure and also habit yet save him or her from the harmful effects of cigarette smoking.

  What I am speaking about are electric cigarettes. You can read regarding most of the negative effects associated with smoking and how a [url=http://electroniccigarette0.com/]electronic cigarette[/url] could help you quite smoking or simply permit you to follow your current routine and acquire your kick with no harmful negative effects of cigarettes on my webpage http://electroniccigarette0.com

  P.S. I hope this will not get deleted because of having a hyperlink to my site as I merely try to inform and help.

  Might God bless everybody

  Chrissy M.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *