iPhone firmware 1.1.3 i officielt jailbreak

Den 24. januar 2008, i Apple, iPhone, af Lars Dahl

iPhone firmware 1.1.3 i officielt jailbreakBreaking news: iPhone hackeren Nate True, som er en del af iPhone Dev Team, har på sin blog offentliggjort det første software-baserede jailbreak af iPhone firmware 1.1.3.

Det er derfor muligt at bruge iPhones i Danmark, der er købt inden for de sidste 14 dage. Der er mange der er kommet til Danmark med en iPhone baseret på firmware 1.1.3, og har ikke kunnet bruge den her i DK, og disse iPhone-ejere kan nu blive til lykkelige iPhone-ejere.

Vi andre med iPhones baseret på firmware 1.1.2 kan nu også få glæde af de features, der er blevet indført med denne nye firmware.

Løsningen er dog begrænset til Windows i øjeblikket, eftersom den er baseret på Nate Trues iBrickr, men der er en løsning på vej til Mac’en også, som lanceres inden for kort tid.

Ifølge TUAW skulle det med denne løsning være muligt at bruge eksempelvis sit TurboSim kort i sin iPhone sammen med firmware 1.1.3

 Læs mere på Nate Trues blog

og på Tuaw

Tags:  

4 Responses to iPhone firmware 1.1.3 i officielt jailbreak

  1. Daniel Bahl siger:

    Nogle af jer læsere her på MacSiden.dk der har fået opdateret til 1.1.3 – jeg er ikke nået så langt endnu!

  2. Jeg kører stadig 1.1.1. 🙂

    Har ikke fået taget mig sammen til at gøre noget ved det endnu… Men de nye features i 1.1.3 ser interessante ud, så mon ikke jeg skal ha' taget mig sammen snart…

  3. larsd siger:

    Jeg har ikke umiddelbart adgang til en Windåse-maskine, så jeg har ikke haft muligheden for det endnu… Men jeg ved ikke rigtig om jeg tør kaste mig ud i det endnu 🙂 Men min nysgerrighed skal nok få mig til at sætte min iPhones liv på spil på et tidspunkt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *