MacBook Air næsten godkendt af Greenpeace

Den 19. januar 2008, i Apple, af Klaus T.

MacBook Air godkendt af GreenpeaceMediamac kan idag rapportere at Greenpeace i en pressemeddelelse har givet MacBook Air det grønne stempel.

Steve Jobs nævnte på MacWorld konferencen i San Fransisco, hvilke tiltag Apple har gjort sig i forbindelse med at gøre MacBook Air’en så “grøn” som muligt. Ifølge Greenpeace er det et skridt i den rigtige retning. En retning, som Sony med deres VAIO serie, var først med.

Frit oversat fra pressemeddelelsen:
“Som en kviksølv og arsenic fri computer, træder maskinen ud over de Europæiske standarder og løfter niveauet for resten af branchen.”

Til trods for den ellers positive udmelding, skulle Greenpeace åbenbart lige nævne at selvom Apple bør være foregangsmænd på miljøsiden, gælder det altså ikke kun de nye produkter – men også de gamle.

Er du en af dem der overvejer en MacBook Air når den kan leveres i Danmark om 3-4 uger, burde det altså ikke være det miljomæssige skrupler der holder dig tilbage. Er det derimod prisen, funktionerne eller noget helt andet, er der dog også et par alternativer på PC siden, som Computerworld har skrevet lidt om. Men maskiner som Fujitsu, Lenovo og Sony er vel ikke det der trækker mest i en Mac bruger, vel?

Tags:  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *