BREAKING NEWS: Bedst som vi Europæere gik rundt og troede at vi først kunne få adgang til det store udvalg af TV serier, film og nu film udlejning i iTunes Store, senere på året, er der imidlertid kommet en anden løsning på banen.

Det er en smule kringlet og MacSiden.dk fralægger sig naturligvis ethvert ansvar for tabte dollars, spildt tid, dårlig nattesøvn samt nedsat koncentration efterfølgende osv.

Først og fremmest kræver det at du er villig til at oprette en amerikansk iTunes Store konto med “falske” oplysninger.  Fra flere steder foreslås det at finde adressen og telefonnummer på et hotel i USA og bruge det. Desuden anbefales der meget kraftigt, at man bruger et amerikansk klingende navn og e-mail adresse.

Sådan foregår det:

 1. Først skal du besøge en online webshop ved navn “Hogeweg Bvba” (linket åbner i nyt vindue).
 2. På webshoppen finder du et US gavekort på det beløb du er interesseret i. Vi anbefaler du tager det mindste, for at sikre dig at det virker. Det er muligt $20 og $30 er udsolgt, da disse formentlig sælger bedst. Vi tog et $50 gavekort, da det var det billigste der var tilgængeligt i øjeblikket.
 3. Vælg og betal dit gavekort med paypal. Herefter vil du modtage en mail fra butikken. I mailen står der at du skal besvare den med et vedhæftet billede af en eller anden form for ID. Det kan f.eks. være et studiekort, eller en “utility bill” (el-regning f.eks.). Det er for at sikre at du er hvem du påstår, og ikke bare trækker paypal overførslen tilbage efter du har modtaget gavekortet. Først når du har sendt dit ID afsted og det er blevet godkendt af butikken, vil du modtage din iTunes gavekortkode (du skal ikke sende et billede af f.eks. dit kreditkort!!).
 4. Når gavekortskoden kommer, måske efter nogle timer, skal du generelt følge instrukserne som gives pr. e-mail fra butikken. Har du ikke fået instrukserne er det bedst du sender dem en mail og beder om yderligere instrukser mht. oprettelse af din iTunes konto, bare for en sikkerhedsskyld.
 5. I korte træk, går det ud på at du skal ind i den amerikanske iTunes Store og vælge “Redeem” ude i højre side. Du indtaster koden på dit gavekort og fortsætter. Efter du har godkendt betingelserne, skal man trykke “Cancel”. Ellers vil det blive påkrævet at man indtaster kreditkort oplysninger – og det kreditkort skal være amerikansk. Derefter klikker man på “Redeem” igen, opretter en ny konto og bekræfter betingelserne. I “step 3 of 3”, under betalingsformer, burde der være sat kryds i “None”. Hvis ikke “None” kan vælges, skal du “Cancel” og starte forfra. Kan “None” vælges og du derved gennemfører oprettelsen af din konto, er du nu kommet igennem og du burde have det beløb til rådighed på din iTunes konto, som du har købt gavekort for.

Herefter er det bare at slå sig løs i alle de TV Serier, Film og udlejninger du har lyst til. Der bliver løbende trukket fra din konto (gavekortets værdi), så når du løber tør må du ind på “Hogeweg” og købe et nyt gavekort til at “Redeem”. Det burde være muligt at bruge samme konto som du allerede har. Eftersom du allerede er “ID godkendt” hos butikken én gang fra før, skal du bruge samme e-mail adresse som fra dit første køb, herefter vil du få iTunes gavekortskoderne med det samme.

Hogeweg butikken anbefaler at man kun køber et gavekort man kan bruge med det samme, eller forholdsvis hurtigt, i tilfælde af at Apple opdager man har oprettet en “falsk” konto og lukker den – du får nemlig ikke dine penge tilbage. Hogeweg anbefaler også at man “dumper” sin iTunes konto når man er færdig, dvs. ændrer e-mail adressen til f.eks. [email protected] osv. Man kan formentlig også bare lade sin konto blive og bruge den løbende, i håbet om at den enten ikke bliver opdaget, eller at iTunes Store åbner op for TV og film i Danmark inden så længe.

En kort opsummering:

 • Der kræves en amerikansk iTunes konto med falske informationer (f.eks. adressen på et hotel i USA), samt et navn og e-mail adresse der kan lyde amerikansk.
 • Der skal købes iTunes gavekort online, enten via eBay eller Hogeweg-butikken (pas på fuskere på eBay, de findes!).
 • Sørg for at bruge dit gavekort så hurtigt som muligt, når det er indlæst i iTunes – medmindre du ikke er bange for at miste en evt. restsaldo.
 • MacSiden.dk fralægger sig ethvert ansvar!

Ejeren af Hogeweg oplyser desuden at han har fået over 750 nye kunder bare idag, hvilket er meget unormalt. Det kunne tyde på at der dagen efter Apple’s lancering af “movie rentals” i iTunes har været stor interesse fra folk der ikke bor i USA. Det som nok er endnu mere imponerende, er at linket til Hogeweg ikke er officielt, det kan således kun opnåes gennem ganske få blogs og forum indlæg.

Vi må håbe Apple snart åbner op for Europa, det er lidt ironisk at man er nødt til at omgå reglerne for at få lov til at bruge penge…

Guiden findes også på engelsk: How-To: iTunes TV Shows & Movies For Non-US Citizen

Tags:  

22 Responses to iTunes TV Shows & Movie Rentals for danskere – sådan!

 1. Martin siger:

  Det lyder som en noget tvivlsom måde. Hvis man endelig skal omgås systemet, er det så ikke meget nemmere bare at hente filmene på et eller ander fildelingssted? Og hvis man har det dårligt med ikke at betale for det man henter, kan man jo donere pengene til et godt formål eller nogle småkunstnere der nok trænger mere til dem end de store filmselskaber.

  Det er ikke fordi jeg vil opfordre til ulovlige ting, men lige som pladebranchen i årevis ikke har fattet, at det skal være nemt, gør filmbrancjen nu det samme.

  Se at få gang i muligheden for lovlige downloads af film (folk vil gerne betale), alternativet er ulovlige downloads – for film der kan dowloades vil vi ha'.

  /martin,
  http://www.iPhoneguide.dk

 2. Oddj0b siger:

  Grunden til at vi ikke har fået det til Europa er samme grund til at vi ikke kan hente serier på iTunes. Rettigheder og ingen samarbejdspartnere.

 3. […] dog en “smutvej” for danskere, der gerne vil leje film via iTunes Store. Se hvordan her. addthis_url = ‘http%3A%2F%2Fmacsiden.dk%2F2008%2F01%2F31%2Fapple-tv-opdatering-forsinket%2F’; […]

 4. […] du opretter en amerikansk konto. Maczonens guide findes her, men der er også en hos T3 og en hos Macsiden. Læs også:Sådan opretter du konto i iTunes Store i USApple klar med iTunes 9 og nyt […]

 5. Daniel siger:

  Linket dur ikke?

 6. Camilla siger:

  Jeg har nu i lang tid kæmpet med at få det til at virke. Jeg ved ikke om det er fordi der netop er kommet en ny version af iTunes, men der er slet ikke mulighed for at vælge "none" under betalingsmuligheder. Ligemeget hvad man gør, så er man nødt til at indtaste betalingsoplysninger. Nogle ideer til hvordan man omgås dette? Man kan ikke oprette en falsk Paypal-konto, da ens kort stadig er dansk, andre ideer?

 7. KAN siger:

  Få et Amerikans kreditkort + konto!

 8. Peter M siger:

  Til Camilla:

  Kunne heller ikke finde det, men det er ikke så svært. De HAR nemlig fjernet “none” feltet, men der er en omvej.

  1. Gå ind på den Amerikanske itunes.
  2. Find en FREE application (kig under app store, ude i højre kolonne)
  3. Klik på “buy now” eller hvad det hedder, og så kommer account feltet frem. HER skal du så klikke på “create account”. Så fungerer det…

 9. Camilla siger:

  Tak, det fungerede perfekt!

 10. Dennis siger:

  VIl det sige at man så også kan leje film og den slags på sin Apple TV igen??

 11. Henrik siger:

  Hej jeg kan simpelthen ikke finde (FREE application (kig under app store, ude i højre kolonne)

 12. Claus siger:

  Man kunne jo også bare bruge de danske tjenester der virker fint gennem en browser:

  http://www.sf-anytime.com | http://downloads.cdon.com/?country=dk | http://www.sputnik.dk

 13. Aviance siger:

  Claus, de sider er også udmærket, men deres indhold er KEDELIGT. iTunes har til gengæld et rigtig stor og godt udbud af film.

 14. Du kan købe billige US iTunes gavekort på min danske shop ved at trykke på linket!

  Jeg leverer typisk indenfor 30 minutter på din mail! Så ingen kedelig ventetid!

 15. Peter siger:

  HEj Michael,

  Fedt at du har lavet den danske butik med gavekort til Itunes. Men dine priser er for høje til min smag. Jeg vil klart anbefale folk at finde billigere alternativer.

  Mvh Peter

 16. Christopher siger:

  Jeg kan til dette indlæg tilføje at jeg over en længere periode har brugt metoden uden de store problemer. Dog er der den lille hage at man altid vil tabe lidt på at skulle købe gavekortene. Jeg bruger sælger på ebay på dette link http://myworld.ebay.com/urphotos4less/
  og virker altid! Du kan dog kun købe 15$ gavekort..
  Men ellers så snart du har din amerikanske konto er det bare med at få købt nogle gavekort og shoppe løs!;)
  (ps. vær opmærksom på der måske godt kan gå op til en 12 timer pga tidsforskel)

 17. Christian Bertram siger:

  Opstår der problemer når man køber f.eks musik på den amerikanske konto og derefter vil overføre musikken på sin iPhone som er registreret i en dansk konto?
  Mvh Christian

 18. […] So Ein Ding er ikke de første til at viderebringe opskriften. Politiken Tjek, Macsiden.dk og T3 har også gjort […]

 19. Peter Rasmussen siger:

  Jeg har lige købt USD 60 iTunes gavekort på Michael Bjerggaards side ovenfor – det virker superfint og koderne blev leveret via e-mail i løbet af 20 minutter på en lørdag !!

  USD 60 købt for DKK 399,- er da ikke galt – det giver Michael ca kr. 68 i fortjeneste før omkostninger. Det synes jeg er meget rimeligt, når man tænker på, at det ikke er en vare, der kan købes ubegrænset i Danmark.

 20. […] So Ein Ding er ikke de første til at viderebringe opskriften. Politiken Tjek, Macsiden.dk og T3 har ogsÃ¥ gjort […]

 21. amateur sex siger:

  wysg qgntm amateurporn234 otmjqj z rt z mlw

  zfvg epkhd [URL=http://www.amateurporn234.com – amateur xxx[/URL – umemza m aq e tsq

 22. Charly siger:

  Dette indlæg er stadig aktuelt – det er satme lækkert at kunne se serier uden at skulle downloade dem – jeg betaler gerne 0,99 cents for et afsnit af Simpsons 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *