Picture 1.png
Det ser ut som om Apple tar skjeen i egen hånd i år (klikk på bildet). Dette er jo en gledelig nyhet for alle oss som ikke kan være der, men som heller ikke klarer å vente til dagen etter. La oss håpe at det er i en kvalitet som er Apple verdig.

Som noen så vennlig har påpekt er jordkloden inndelt i tidssoner. Så når klokken er “afternoon” i 1 Infinity Loop er den noe annet i Danmark. Ganske praktisk egentlig, så er vi alle sikret å ha sol midt på dagen og at det er relativt mørkt når vi skal sove. Ulempen er selvfølgelig at overivrige ønsketenkere som meg noen ganger tråkker hardt i fellen.

Neida, det er nok ikke live i år heller. Men hadde det ikke vært fantastisk hvis det var live? Ønsketenkeren i meg prøver å fortelle meg at det kunne jo være at Apple hadde forskjellig bilde ettersom hvilken IP-adresse som henter siden, og at det derfor er “afternoon” i Danmark som gjelder. Men dessverre blir jeg nok nødt til å se realistisk på det. Her har jeg spredt et totalt usant og ubegrunnet rykte. Sorry…

\Haakon

Tags:  

2 Responses to Live video fra MWSF Steve-note / Hvordan høy puls, lite søvn og ønsketenkning påvirker dømmekraften

  1. turegjorup siger:

    Det bliver næppe live, det har det ikke været de sidste mange år. Desuden er keynoten kl. 9 morgen lokal tid, men de skriver 'eftermiddag' på apple.com.

    Så det bliver nok det sædvanlige, at man kan se den som stream et par timer efter. Eller evt. ligesom sidste år hvor de lagde den på iTunes også i HD (hvis jeg husker ret)

  2. Klaus T. siger:

    Jah lyder ikke til at være live desværre. Billedet giver heller ikke udtryk for det. Hvis det er kl 18 dansk tid, keynote'en starter, så kan det vel heller ikke være "afternoon" derover hvor billedet ligger, på det tidspunkt. Hvis I forstår hehe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *