There’s Something In The Air – MacBook Air?

Den 13. januar 2008, i Apple, Rygter, af Lars Dahl

 Update: Apple lancerer MacBook Air

MacBook AirSom tidligere omtalt på MacSiden er der allerede en del spekulationer omkring ovenstående tagline dækker af nye produkter fra Apple.

De seneste rygter peger på, at det der henvises til i taglinen er navnet på det nye produkt, altså “Air”. Det nye produkt skulle altså være en ny og tyndere MacBook med navnet “MacBook Air” med følgende beskrivelse:

 •  En tynd notebook, men dog ikke en Subnote
 • 13.3″ skærm
 • Bliver ikke lanceret som en pro, så bliver altså leveret i plastik og ikke aluminium
 • Uden internt optisk drev

 Resten er op til din egen fantasi 🙂 Dette er som sagt udelukkende rygter, men de skulle ifølge MacRumors komme fra en kilde ved Apple. 

Der er derudover også spekulationer om, om air skulle henvise til en 100% trådløs enhed, altså med trådløst netværk (quad band), trådløs USB OG trådløs strøm 🙂 Det sidste er faktisk ikke så urealistisk som det lyder, eftersom apple allerede har patenteret et trådløst ladersystem til iPhone/subnotes, der er baseret på induktion.

4 Responses to There’s Something In The Air – MacBook Air?

 1. haakon siger:

  Det kan se ut som om det er noe i ryktet. På Adiums stat-side er det nemlig en klient som er identifisert som MacBookAir. Det er også en rekke andre interessante klienter, som ADP (Apple Developer Platform), en rekke PC'er (Frankenmacs) og AppleTV. Se selv på: (http://www.adiumx.com/sparkle/?forceShow%5B%5D=model)

  Haakon

 2. larsd siger:

  <img src="http://macsiden.dk/wp-content/billede-22.thumbnail.png&quot; alt="billede-22.png" class="lightboximage" />Godt spottet 🙂 Det er jo nærmest en bekræfelse af, at der bliver lanceret et produkt med navnet MacBookAir.

  Det er derudover interessant at se, at der er et OS på Adiumlisten der hedder "OS X 10.6"… spændende 🙂

  -Lars

 3. haakon siger:

  Og med et hav av ADP er det vel ikke tvil om at en del utviklere hos Apple foretrekker Adium. Kudos til vår favorittand.

  Haakon

 4. Jacob S siger:

  Det bliver sgu spændende at se hvad han hiver op af hatten! Håber dog meget på en "thin" pro maskine, så den kommer i alu i stedet for plastik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *