MacHeist II Software Bundle

Den 11. januar 2008, i Mac OS, af Lars Dahl

MacHeist II Software BundleSå er MacHeist II vel overstået, og der nu traditionen tro offentliggjort salget af en imponerende softwarepakke med 10 af de hotteste OS X shareware-applikationer lige nu, og der er virkelig mulighed for at gøre sig en god handel. 

I år består bundlet af (indtil videre) 11 applikationer til en værdi af over 1.800 kr. Programmerne sælges samlet i MacHeist bundlet til $49 eller ca 249 danske kroner, hvilken er den pris som mange af programmerne bliver solgt til enkeltvis. 

MacHeist er er kort fortalt et website, der sælger OS X Applikationer på en lidt anderledes måde end andre forhandlere. I forbindelse med MacHeist I (2006) og II (2007) oprettedes et konceptsite hvor man imod en invitation fra en anden Mac Bruger kunne tage del i en lang række historiebaserede udfordringer. Hvis man løser de stillede udfordringer bliver man belønnet med muligheden for at købe en populær sharewareapplikation til nedsat pris, eller i nogen tilfælde gratis. Når dette “event” er overstået bliver deres website åbnet mere for offentligheden og her præsenteres så “MacHeist Bundle”

Programmerne i MacHeist II

Der er altså noget for enhver smag! Der er jo en del klassikere imellem, så skulle man eje et af programmerne så kan man vælge at donere licensen til en ven når man gennemfører bestillingen. Når man bestiller og betaler bliver man gjort opmærksom på, at man automatisk donerer 25% af beløbet til velgørende formål, og man kan derfor vælge hvilken af de 10 velgørende organisationer der skal have pengene eller om de blot skal dele dem. Når der er bestilt og betalt fremsendes der en email med serienumre til applikationerne i bundlet. Serienumrene til Snapz Pro og Pixelmator sendes dog først når nogen milestones i salget er opnået.

Hvis man går 2 eller 3 sammen når man bestiller kan man få grupperabat så man kan ende med kun at betale 170 kr for de 10 programmer. Både med og uden denne rabat synes jeg man gør er helt god handel, og så støtter man samtidig et velgørende formål 🙂 

4 Responses to MacHeist II Software Bundle

 1. Rasmus siger:

  Orh, det er da genialt! 😀

  Og så er det da også ret sjovt med de udfordringer, man kan tage 🙂

  iStopMotion ser i øvrigt ret interessant ud. Jeg har nemlig gået og puslet lidt med en ide om, at jeg vil lege lidt med stop motion 😉

 2. Jacob siger:

  Genialt. Det bliver bestilt imorgen !

 3. Mag siger:

  Rigtig lækker pakke! Der gjorde vi et godt køb Lars 😉 … og nu er Snapz Pro endda også unlocked, og Pixelmakor bliver det som salget går nu omkring tirsdag…

  De har fundet på noget nyt, hvor man kan få ekstra bonus hvis man refererer nogen… derfor vil jeg da lige smide mit link hvis nogle alligevel skal ind og købe:

  https://www.macheist.com/buy/invite/89771

  Det vil unlocke Launch Bar for mig hvilket ville være rigtig lækkert… tak

  Der er kommet en

 4. […] at have læst dette gode tip, har jeg investeret i 11 superfede shareware programmer til Mac OS X, som man lige nu kan få til […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *