Ingen “iPhone killer” fra Microsoft

Den 11. januar 2008, i Apple, af Klaus T.

Windows Mobile 6Ifølge Bill Gates’ udtalelser til den tyske avis Frankfurter Allgemeine Zeitung, har Microsoft ingen planer om at lancere en iPhone-lignende mobiltelefon.

Medierne har længe brugt termen “killer” når en producent lancerer en stor konkurrent til enten iPod eller iPhone, men endnu er ingen af dem slået rigtigt igennem. Denne “killer”-battle har Microsoft tilsyneladende meldt sig ud af, idet de kun vil fokusere med softwaredelen til det såkaldte “smartphone markede”. Bill Gates mener at Microsoft allerede sidder på en stor del af markedet via flere aftaler med mobilproducenter som Motorola og Samsung.

Ifølge avisen Silicon Republic, planlægger Microsoft en mulighed for at styer mobiltelefonen via håndbevægelser, som skulle kunne slå iPhone i funktioner. Gizmodo mener sådanne funktioner skulle komme i Windows Mobile 7 i løbet af næste år.

Én besvarelse til Ingen “iPhone killer” fra Microsoft

  1. Jacob siger:

    Jeg er meget spændt på at se hvordan kampen kommer til at stå, når der kommer SDK ud til iPhone, og den kommer i en mere EU venlig udgave.

    For der er ingen tvivl lige nu – MS har fat i den lange ende med Windows Mobile, som ubetinget er et af de mest nemme og fleksible operativsystemer til telefoner p.t. (lang forklaring hvorfor, men det er en påstand jeg godt mener at kunne underbygge 😉 ).

    Jeg glæder mig MEGET til at se hvad WinMo 7 byder på, for deres nye interface ser ekstremt interessant ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *