Første MacWorld banner spottet

Den 11. januar 2008, i Apple, af Klaus T.

MacWorld 2008 - There’s something in the air.Ars Technica kan idag fremvise 2 billeder (åbner i nyt vindue) af det første banner der er spottet til MacWorld 2008 der starter den 15. januar. Banneret lyder: “2008. There’s something in the air“.

Det er formentlig et eller andet trådløst, om det er iTunes eller iPhone relateret, eller måske noget helt tredje, må vi vente lidt endnu med at finde ud af.

Hvad tror / håber du der bliver præsenteret på MacWorld 2008? Smid en kommentar…

(Se alle vores MacWorld relaterede indlæg, her.)

Tags:  

Én besvarelse til Første MacWorld banner spottet

  1. larsd siger:

    Hmm, ja det er i hvert fald et eller andet trådløst 🙂 Man kan desværre nok forestille sig at det er noget iTunes-relateret. Det synes jeg efterhånden altid det er når Apple lancerer noget, men det er naturligvis også deres guldgrube. Jeg kunne forestille mig noget med deres muligt kommende Movie Rentals… Måske et Movies-app til iPhone, hvor man kan leje og streame film trådløst.

    Jeg så helst at de snart begyndte at fokusere på deres computere igen. Hvis de gjorde det, så kunne man jo forestille sig den føromtalte MacBook Touch, med alt hvad hjertet begærer inden for trådløs kommunikation. 802.11n, Bluetooth, GSM, UMTS (3G), EDGE og naturligvis Wireless USB 🙂

    Det eneste der er sikkert er, at det bliver spændende at se hvad ham Steve har i ærmet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *