MS Office 2008 kan forudbestilles

Den 10. januar 2008, i Mac OS, af Jacob Stenhaug

Så er det længe ventede Microsoft Office 2008 lige om hjørnet!

Der findes tre udgaver:

 • Home and Student Edition (Word, Excel, PowerPoint og Entourage), som navnet antyder er den kun til privat eller studiebrug.  Vejl. pris: kr. 1.190,- (opgradering ikke mulig)
 • Standard Edition (Word, Excel, PowerPoint, Entourage og MS Exchange Server support). Vejl pris: kr. 4.190,- (opgradering kr. 2.490,-)
 • Special Media Edition (Word, Excel, PowerPoint, Entourage, Expression Media og MS Exchange Server support). Vejl. pris: kr. 4.990,- (opgradering kr. 3.290,-)

Den primære og mest ventede forbedring er, at det er universal binary, hvilket bliver en stor fordel for brugere med Intel baserede Macs. Yderligere forbedringer og nye features kan ses på www.macoffice2008.com

Office 2008 forventes klar til levering fra d. 15. januar. 

Tags:  

6 Responses to MS Office 2008 kan forudbestilles

 1. haakon siger:

  Som tidligere kan vi nok forvente at Mac-versjonen er letter å bruke og ser penere ut enn Windows-maskinen. Om den så blir levert til tiden gjanstår jo å se…

  Haakon

  PS: Mystisk at dette først kommer som nyhet hos TUAW i dag(natt). Det har vært synlig i Apple Store og jeg kommenterte det i nyheten om XServe og Mac Pro på tirsdag.

 2. Jacob siger:

  Jeg regner nu godt nok med at jeg skal en tur hen og hente OpenOffice.org. Såvidt jeg kan se får jeg vist ikke det helt store i den pakke. Men 1100 kr. er en ok pris for home edition.

 3. larsd siger:

  Hej Jacob

  Jeg vil godt benytte lejligheden til at advare dig imod OpenOffice.org 🙂 Det er godt nok et elendigt program. Programmet fungerer rigtig godt på PC, men på Mac kører OpenOffice igennem X11, og det er altså ikke vellykket 🙂 Det er langsomt, ustabilt og der mangler mange funktioner, som er i PC versionen.

  Det er uden tvivl værd at smide pengene efter Microsofts Office 2004 og dermed skulle slippe for at kæmpe med OpenOffice 🙂

  Mvh Lars

 4. Rasmus siger:

  Lars – Så vil jeg godt gøre dig opmærksom på NeoOffice, som er en native OS X port af Open Office – altså slipper man for at skulle bruge X11 🙂

 5. larsd siger:

  Rasmus–> Aarh frækt 🙂 Man lærer noget hver dag. Det vil jeg da lige give et try…

  -Lars

 6. Rasmus siger:

  Lars – Yeah 🙂 At det er en port af OpenOffice betyder så til gengæld, at den er lidt bagud i forhold til OpenOffice 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *