iPhone Microsites

Den 6. januar 2008, i iPhone, af Lars Dahl

Facebook.com på iPhoneSom en tidligere nyhed beretter er MacSiden.dk optimeret til at blive brugt fra eksempelvis iPhone. iPhones indbyggede Safaribrowser er ved at opnå 0.1% markedsandel blandt browsere. Den er derfor stadig en niche,  men dog ikke helt ubetydelig på browserscenen. Det er nok også grunden til at flere hjemmesider er blevet iPhone optimeret.

Én af de første til at gøre det var FaceBook, som længe har haft en iPhone-optimeret udgave liggende på http://m.facebook.com men en biograftur i sidste uge gjorde mig opmærksom på at også filmbrancen har fået øje på denne niche.

www.iamlegend.com på iPhoneNår man sidder i BioCity i Århus er der trådløst netværk i salene, og man kan derfor bruge reklame-ventetiden på at browse lidt rundt på din iPhone/iPod Touch (hvis éns bedre halvdel altså ikke insisterer på at holde i hånd ;-)) I min reklame-ventetid forvildede jeg mig ind på www.iamlegend.com, og sørme om ikke der dukkede et iPhone-optimeret minisite op med trailere, screenshots, synopsis osv. op 🙂 

Jeg er sikker på at vi kommer til at se mange flere af disse minisites op efterhånden som den mobile safari får større og større markedsandel, og det bliver spændende at følge udviklingen. 

Update:  Alle screenshots i indlægget er taget med iPhone applikationen ScreenShot, der er at finde i Installer.app på din (jailbreakede) iPhone/iPod Touch. 

 

 

2 Responses to iPhone Microsites

  1. Jacob siger:

    Nice.. tak for tippet med screenshot 🙂

  2. supra siger:

    Lækkert nok med iPhone optimeret sites, så man ikke skal scrolle en milliard på iPhone'en 🙂

    (PS: "I am legend" er fed nok!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *